No niektoré COMCO - dvd a video rekordéry majú už integrovanú ochranu - takže niektoré disky neskopíruješ kvôli copyrightu - ale stačí malá úprava vo firmwary a hotovo...
Ešte dávnejšie - som raz skúšal napojiť videorekordér na pc - takým spôsobom že - som mal na grafickej karte VIDEO IN - tam som zapojil výstup z telky (video OUT). A na telku som mal samozrejme cez SCART zapojený videorekordér - takže som už len použil program na snímanie obrazu zo vstupu a bolo to hotové. Zo zvukom to už bolo horšie - keďže som to vedel spraviť len MONO.
Hm.. a máte len klasický DVD-rekordér - či z HDD?? Pretože ak máte s HDD môžeš si pekne postrihať prípadne´reklamy, nepodarky a podobne a poprípadne pridať prechodové efekty... ak máte bez HDD tak to len surovo skopíruješ aj z prípadnými chybami, reklamami a podobne...
bud klasicke zapojenie vhs prehravac > dvd rekorder
alebo vhs prehravac > pc
samozrejme v tom pc treba mat nejaky vstup na obraz, na novych grafikach to byva, na starych agp nie, potom je moznost roznych kariet na spracovanie obrazu zo vstupmi cinch, s video a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rád som poradil
alebo vhs prehravac > pc
samozrejme v tom pc treba mat nejaky vstup na obraz, na novych grafikach to byva, na starych agp nie, potom je moznost roznych kariet na spracovanie obrazu zo vstupmi cinch, s video a podobne...
alebo pouzit tv kartu