Ahojte. Máme tu po polke decembra, o týždeň sú Vianoce a stále žiadny sneh. Chýba aj Vám tak ako mne? Pamätám si ako malý, keď kľudne aj týždeň bol všade , v noci nakydalo kľudne aj 20 cm . Teraz? Vôbec nič. Keby bola aspoň taká teplota, aby mohli poriad
sneh mi nechyba, ani mrznuce teploty nevidim v snehu zmysel -> vsade clapkanica, bordel, 5 kg oblecenia clovek na sebe musi mat, problemy s dopravou, clovek aby kazde rano odkydaval 3 tony snehu z auta a este aj v nom mrzol cestou do prace. mne nechyba ani chybat nebude, minula zima bola tiez bez snehu (u nas iba par dni snezilo trochu) a bola to idealna zima
Tiež mi to vadí.. hlavne ta atmosféra Vianoc je narušená (aspoň u mňa to tak je) keď nieje sneh. Celkovo ani mi nepríde akoby boli Vianoce kvôli tomu. A to som tento sviatok mal celkom rád. Teraz je to také.... suché
ja som prekvapený, že sa našiel niekto, komu na takejto zime vadí presne to isté, čo mne (ak prihliadnem na to, že na absenciu snehu som si už zvykol), takže sa stotožňujem s @feklus -om
Tento rok bol pravdepodobne najteplejším v histórii meteorologických pozorovaní na území Európy. Priemerná ročná teplota vzduchu v Európe bude v tomto roku o 0,3 stupňa Celzia vyššia, ako to bolo v doteraz najteplejšom roku 2007.
Väčšina obyvateľov hlavne strednej, východnej a severnej Európy zažívala v tomto roku nadpriemerne teplé počasie vzhľadom na roky 1981 až 2010. Podľa odhadov WMO dokonca 19 z 38 štátov môže vyhodnotiť rok 2014 ako najteplejší v histórii na ich území.
Nechcem sneh, nemám rád sneh, nemám rád zimu. Ano, vyzerá to pekne ale to je tak všetko. Poľadovice, šmýkajúce sa chodníky, zima v autách, odstraňovanie snehu z nich, nehovoriac o tom že v zime sa ťažko jazdí, 100000 vrstiev oblečenia na sebe .. proste nie .. leto a 23 stupnov, to je moje
pevykrat mi to neprekaza. normalne mam rad kopu snehu a obrovske mrazy ale tento rok to nejak neriesim. zbytocny sentiment, ktory by mi teraz nebol prave po voli.
Vobec mi to nechyba, tu je peknych 18 stupnov momentalne (pred par dnami bolo este 26) a tak mi to vyhovuje. Aj tak neznasam tu sracku ked sa to cele zacne topit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@11 uplne sa stotoznujem
chcel by som sa ísť korčuľovať na jazero
tak to by nasralo aj mna, keby mi kvoli snehu stal biznis
malo by byť tak -15, strašne veľa snehu, chcem sa ísť lyžovať.
a vôbec, chcem sneh. chcem všetky tie zimné pocity. slnko na snehu. proste čo je kurva toto?
Väčšina obyvateľov hlavne strednej, východnej a severnej Európy zažívala v tomto roku nadpriemerne teplé počasie vzhľadom na roky 1981 až 2010. Podľa odhadov WMO dokonca 19 z 38 štátov môže vyhodnotiť rok 2014 ako najteplejší v histórii na ich území.
Tento rok Vianoce ako keby ani neboli.
ja by som bral tak -30°C a aspon 200cm snehu