Ste vianocne naladeni? lebo ja ani nie..tak rychlo to ide..moc si ani neuvedomujem vianoce ze zajtra uz su..vtedy ked som mala o jeden rok menej tak vianoce ze hura...pocitala som dni..ale trz je to uplne inac
Bola som Vianočne naladená, po dnešku som naladená tak na spánok... A podľa bratových slov si to ešte nemôžem dovoliť, mamina celý deň plytvala chemikáliami na upratovanie takže len teraz ide robiť šalát, takže budem očakávaná pri čistení zemiakov...
A dnešný deň bol vražedný, pozdravujem uja autobusára ktorý nemá označený autobus aspoň ceduľkou kam ide a tiež som bola dosť zdesená z množstva ľudí ktorí ešte dnes nakupovali. (A ja samozrejme medzi nimi, lebo oco si zmyslel že mu chýba jeden darček a ja to vybavím...)
Fakt dúfam že do rána ma toto prejde, aspoň zajtrajšok si chcem užiť...
keby bol sneh tak je to ta prava vianocna nalada...gulovacka, lyzovacka, a ten pohlad z okna rano aj vecer...vysvieteny stromcek, vnutri teplucko a vonku vsetko biele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dnes som sa zacala skusat, kolko moj zaludok vydrzi cez sviatky...taky maly trening mal.
A dnešný deň bol vražedný, pozdravujem uja autobusára ktorý nemá označený autobus aspoň ceduľkou kam ide a tiež som bola dosť zdesená z množstva ľudí ktorí ešte dnes nakupovali. (A ja samozrejme medzi nimi, lebo oco si zmyslel že mu chýba jeden darček a ja to vybavím...)
Fakt dúfam že do rána ma toto prejde, aspoň zajtrajšok si chcem užiť...
» www2.birdz.sk/forum/ukaz-svoj...
ja ani neviem že sú vianoce... akurát ma všetci vytáčajú tými vianočnými prianiami