dnes ked som pozerala magazin a videla som v bare tú vianočnu vyzdobu napadlo ma niečo. boli vlastne minulý rok v panelaku vianoce? lebo si na nič také nespomínam. ani na mikuláša,silvester...
tak bud mam sklerozu alebo panelak nedavali alebo to ta
no neuveris, ale ten serial nebezi odjakziva vraj to zacalo dakedy vo februari tohto roku a dufam, ze to do februara buduceho roka aj skonci.. najlepsie este skor
ja to nesledujem...vzdy ked som chcel tam boli iba ti starci...ci nejaka zenska okolo 35 tam zvadzala asi rovnako stareho chlapa, ale ten sa nejako nemal k cinu zebrak asi mu uz nestoji...
Zo začiatku to bolo zaujímavé, vždy sa niečo dialo, potom k letným prázdninám to už začalo byť nudné, ale bolo to aspon trochu vtipné, teraz od septembra mi to príde úplne nudné.
niekedy dám za pravdu, že vzdelávať sa je fajn činnosť, a ak ide o niečo, čo ma baví...nuž, téma tejto diskusie je jeden z tých dôvodov a presvedčila ma o tom, že bude lepšie už vypnúť birdz a hor sa do študovania lepšej tematiky tohto večera
no inak ked ide o kvalitu tohto serialu. z prvej serie som s obcas nieco pozrela aby som videla nasratu morovu alebo profesora slezacka lebo ti dvaja ma v tom bavili a nedavno som si pozrela dva diely z druhej serie-no des a hroza. boze cista telenovela, kopec chyb (napr. zmenu farby vlasov behom par sekund z rysavej na hnedu a zas spat) ktore vraj andy vysvetluje "zahadnym" vytahom no chudak uz nevie co si vymysliet tak asi pozera o piatej telenovely a prepisuje ich do scenara...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Už to skoro vôbec nepozerám
Emil je fakt dobrý, ale to je teraz už jediná postava, čo je v paneláku dobrá.
Tak tak, keď tam niekto vie hrať tak sú to najskôr tí starí, ale s takým scenárom z toho nič pozerateľné neurobia ani dobrí herci ...