Tešíte sa už? Kedy zvyknete kupovať prvé darčeky? Aké mávate zvyky? Ozdobujete stromček spolu s rodinou? Akým darčekom sa potešíte? Chodievate na vianočné trhy? Dodržiavate v štedrý deň "zlaté prasiatko" ?
Absolútne sa neteším na Vianoce, budem zavretá sama doma so psom a matkou a obe budeme deprimovane rozmýšľať, že čo sa preboha stalo, že sme takto skončili.
vianoce mi pripomínajú detsvo, podĺa mňa sú super... už len tá predstava že všade je pokoj je super.... ako tak pozerám, niektorí nemali najšťastnejšie detsvo zjavne :/
darceky, rodina, jedlickova, trapne navstevy, ubohi kaprici natlaceni na seba v bazene pred tescom, nenavidim to. ale vianoce mam aj tak rada. mam rada tu vonu ked sa prejdem po namesti na vianoce. a este rada kupujem darceky a robim na ne obaly a peciem a zdobim a robim si nechty so sobikmi.
WTF, veď Vianoce sú perfektné! Kľudne nadávajte, aké to je komerčné a všetko- kto vás núti byť súčasťou toho? Urobte si Vianoce aké máte radi- keď nemáte, neoslavujte, neznepríjemňujte to ľuďom okolo seba...
Ja mám rad tú atmosféru, keď sneží, keď balím darčeky a rátam dni do Štedrého dňa.... a áno, kupujem darčeky už teraz, lebo potom naraz nie sú na všetko prachy a nechcem kúpiť nejakú blbosť... takže tak
Som včera pozerala vianočný film, ale veď ešte len včera začala jeseň. Ale tak všeobecne, mám rada Vianoce. A tieto musia byť ešte stonásobne lepšie ako tie predchádzajúce.
drbnuté vianoce ako všetky ostané sviatky je to obyčajná komerčná chujovina. Ked chcem oslavovať tak oslavujem a myslím na druhých počas celého roka nielen preto že je 24 december
ak k otázkam nič nedodržiavam na trhy ma do tej zimy nikto nedostane vyložím nohy ani prstom nepohnem a už vobec nezháňam niake chujovské dary aby som podporila komerciu.
@virtualgirl dnes ma to napadlo, ked som bola v levnych knihach, ze toto a tamto kupim na Vianoce ono tesit sa aj tesim, len doma je blba situacia, takze sa tesim s rezervou, stromcek neozdobujem ja, ale segra, nejako ma to nebavi ...
[b]Potešujúci typ na spoločný dar, ktorý poteší všetkých sú určite hodiny či nástenné, stolové alebo podlahové toto je výborný e-shop kde sa dajú objednať » hodrexshop.sk/... ja som tiež kúpil pre rodinu ako spoločný tieto » hodrexshop.sk/... stolove-bateriove-hodiny-ams-3150.html som presvedčený, že sa budú páčiť [/b][u][/u] b :yahoo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Chcem spat leto !!!
prečo mi to pripomína toto?
na Vianoce sa teším kvôli malému ako sa bude tešiť zo stromčeka, darčekov atď
ale atmosféra je vždy "úžasná"...
vianoce mi pripomínajú detsvo, podĺa mňa sú super... už len tá predstava že všade je pokoj je super.... ako tak pozerám, niektorí nemali najšťastnejšie detsvo zjavne :/
. Tá téma bola založená pred 4 rokmi, a v polke semptembra, čiže ešte skôr, ako ja dnes. A preto som si dala tú námahu zatagovať vás všetkých, aby ste si prečítali, aké boli reakcie tam, a aké tu. Tam bolo možno 2-3 komenty škaredé, nikto sa tam nevyjadril na zakladateľa témy škaredo. A tu? Koľko tu bolo takých komentov? :/
Ja mám rad tú atmosféru, keď sneží, keď balím darčeky a rátam dni do Štedrého dňa.... a áno, kupujem darčeky už teraz, lebo potom naraz nie sú na všetko prachy a nechcem kúpiť nejakú blbosť... takže tak
na trhy nechodím, lebo ich tu máme tuším iba na konci novembra a to ešte nie je taká atmosféra dobrá, ale išla by som
Kedy zvyknete kupovať prvé darčeky?Dva dni pred štedrým dňom XD
Aké mávate zvyky? nijaké
Ozdobujete stromček spolu s rodinou?Občas
Akým darčekom sa potešíte? Tým ktoré dostanem
Chodievate na vianočné trhy?jjj
Dodržiavate v štedrý deň "zlaté prasiatko" ? podľa toho akou nohou vstanem
ale ked budem mat deti tak si to vsetko vynahradim