ja ako vzdy, peniaze, kupim si za to asi nejake oblecenie, alebo jednoducho co prave budem potrebovat, kedze normalne mi mama velmi peniaze nedava...mozno lepsie sluchatka do mp3 a do mobilu...podla toho kolko dostanem
hada alebo potkana alebo tarantulu I love ... ale asi take realnejsie lebo za toto by ma mama zabila (jezisko by sa mi na toto vysral) tak asi neviem asi oblecenie ist nakupovat s jeziskom
Chcem zelhicku na vlasy, ktoru nedostanem, lebo moja mama je plne presvecena, ze mi to znici vlasy, ktore mam uz aj tak dsot znicene. Ale keby mala na hlave to co ja, mala by iny nazor A este nieco som chcela, ale to som uz zabudla
Pod stromček chcem to, aby už neboli vianoce, alebo aspoň to aby ma nikto s týmto blbým sviatkom nikdy neotravoval, je to deň kedy sa cítim asi najhoršie za celý rok, nie ďakujem pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.flashmemory.sk/vivanco-sri-n60...
Keď tak rozmýšľam ja naozaj všetko čo k životu potrebujem mám a nepotrebnosti si kupujem aj počas roka takže nepotrebujem ďaľšie aj cez Vianoce
ten najkrajsi raj na zemi...najma to krasne ciste more... no co kto pozyva?