Veď sú tu vianocééééééééé, vianocéééééé ako vlani tak aj dnes aj nabudúce. Teba dneska a mňa možno zajtra chytííííí infarkt! Šťastné a veselééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
ak toto nie je pošahané, tak už potom fakt neviem rozlišovať medzi normálnym a jeblým...ty sa chlapče čítaš tak trocha neskôr, aspoň s odstupom 3 sekúnd, že čo píšeš za somariny?? úplne trápna téma, celá bez pointy, predstav si, že vieme, že budú vianoce, kedže sú každý rok keby si to potreboval pripomenúť. a si taký vytretý, že tu dáš prvú somarinu čo nájdeš na nete. ja fakt neviem, normálne chytám hysák z toho, že je tu priestor vo fóre aj pre takých magorov. jasné, sloboda slova, ale len po tie hranice, ktoré neohrozujú môj zdravý rozum a toto je nebezpečne blízko, kurva!
ani by si neveril , že koľko , ale bojím sa, že keby som začala o tom hovoriť, dal by si zas nejaké trápne rýmovačky a spieval mi do toho "Vianoce už prišli" a toto by som už fakt nezvládla, mám predsa svoju súdnosť
@5@Inconnue haha..pekne povedané...chcel by som mať tvoje pisateľské a rečnícke schopnosti..tipujem (teda som o tom presvedčený), že takých magorov ako autor tejto diskusie/fóra sú tu na desiatky ba priam na stovky ..
@Inconnue taze za 1. mam taku dobru naladu teraz ze tie tvoje keci mi nic nerobia
za 2. tie svoje silne " dospelacke sracky" si skry pre dakoho ineho
za 3. ked si tu niekto moze zalozit diskusiu o ovisnutych vajciach alebo penisoch a podobne tak preco by som si ja nemohol zalozit uplne primiivnu a bezvyznamnu diskusiu o vianociach?
za prvé je mi tvoja nálada u riti, za druhé ja sa na dospeláka nehrám, zrejme si si definíciu dospelého človeka vytvoril sám na základe toho ,že za akého kinga sa považuješ ty a za tretie - nemôžem takto vášnivo komentovať každú jeblú diskusiu, nechceš predsa aby som dostala infarkt, všakže? a kebyže sme pouvažovali, spolu môžeme ak to sám nezvládaš, prišli by sme na jednu zaujímavú vec - ak sú tu všetci magori závislí na zakladaní vyložene stupidných diskusií, pre akého boha by sa k ním mali pridávať další len preto, že to robia všetci??? a? takže záver? žiaden, že? lebo máš dobrú náladu, nejaké šteňa ti dáva rady dospelákov a všetci to robia, tak čo? zadrbme to tu stupiditou, nech kvitne aj v zime!
@Cabicabi bohužiaľ s tebou musím súhlasiť a som neuveriteľne sklamaná týmto a mierne vytočená, tak radšej idem po svojom, ekonomiku sa za mňa tuto pán vtipálek nenaučí
no tak kebyže som povedala, že nešprechujem, moja nemčinárka by mi nedala zmaturovať, ale zase klamať a ísť do pekla...chápeš, nehorázne možnosti, tomu sa povie "a si v riti"... a keep on bude určite po nemecky
@Inconnue no tak pani učiteľka nemčinárka by sa o tom nedozvedela..alebo by ťa tak kúsalo svedomie, že by si sa priznala ??..jasné že to je po anglicky..povedz to pri maturite z nemčiny
@Cabicabi no asi hej, priznala by som sa, úprimnosť nado všetko, aj tu sa to oplatilo, zakladateľovi (bože, koľko zakladateľov teraz urážam) diskusie snáď svitla nová nádej a ak nie...tak mne je to vlastne jedno. a nenavádzaj ma na somariny, ja chcem totiž nejako zmaturovať!
@Cabicabi no toto, málokto mi tak rýchlo prikývne! začína sa mi to páčiť, asi si začnem pomaly zvykať, že mám vždy pravdu. ani ja, ale úspešne to tajím
@Inconnue Ooi ! neteš sa predčasne..preto tam je to čarovné slovíčko "asi"..vieš ja taký alibista, radšej všade dávam slová ako: možno, asi, nejsom si istý, vraj,... ..
@Inconnue a chceš??..ale ja nechcem povedať..minimálne dnes to nechcem povedať..
akých ľudí??..vidíš tu niekoho??..ja ne..a pochybujem, že tu sa nejakí nájdu..ale niekto sa aspoň zabaví, napr. určite autor diskusie/fóra, ja a @Inconnue ťa pozdravujeme pán autor diskusie/fóra
tak si tie papierové gučky šetri napr. na mňa..ak dohodíš..
@Inconnue tak keď budeš vedieť či chceš alebo nechceš sa ozvi...ja to zvážim a možno poviem, tiež to záleží či budem chcieť a od toho čo budeš ochotná ponúknuť ako protihodnotu za moje tajomstvá z denníčku ..
@Cabicabi pouvažuj - som dievča a aké je synonymum tohto slova?? no ? zvedavosť predsa! ale taká nenásilná, takže je to na tebe, zbavila som sa veškerého rozhodovania ,ha!
bože, začínam sa báť, znelo to tak nejako výhražne
@Inconnue ty chceš odo mňa aby som teraz o 23:36 v noci uvažoval??...ťažké nároky máš na mňa..takto to u mňa nefunguje..no jasne..hodiť zodpovednosť na staršieho..typické ..
proste to viem..je to výzva ??..
len tak..preventívne do budúcnosti ak by som ti niekedy zabudol vyhodiť na oči, že máš pravdu..si robím alibi
@Cabicabi jasné, už si predsalen v staršom veku a ono to nejde tak ľahko, vlastne by som sa mala ospravedlniť! ale to nebude samozrejme . a stým vekom sa vlastne ani neoháňaj, už zas! čo to má byť?!
samozrejme, hoci presne neviem k čomu, ale určite! vlastne už viem, už došlo
wua, pred chvíľou som to slovo ledva vedela definovať a teraz ho už nemám rada
@Cabicabi keby si len vedel ako si ja dokážem protirečiť, nemá zmysel sa nad tým pozastavovať, takže nič ,ale platí tá druhá časť potom, že nemáš pravdu. aha, takže fuj to!
vidím, že dnes tu nemám dlhé vedenie len ja. áno, áno, rukavica je hodená!
alibi, lebo sa nimi až veľmi oháňaš! no tak máš šťastie, že naň nie sú autorské práva, aj ked neviem, či to nezmením
@Inconnue hmm...je to ešte len mierny alebo už ťažký prípad schyzofrénie ??..nemaj boja..dá sa to liečiť...nie celkom úspešne..ale dá sa to zmierniť..sa musíš skamarátiť so svojim druhým JA, aby ste si neskákali vo vete do reči ..
tak si ju zdvihni ..načo máš teraz v noci rukavice??..čo si sa vymkla na balkóne??..
napíš do Slovenského jazykovedného ústavu..a, že si potom prosíš v slovníku zverejniť aj svoju fotku, hneď vedľa Štúra...
@Cabicabi hej, vraj tabletkami, ale ja nemôžem brať tabletky, nedoberiem ich nikdy a potom by sa mohlo stať, že budem jeden a pol človek a to je horšie ako dvaja ľudia
nespomínaj mi takú krutú zimu, radšej zdvihnem tú rukavicu
@Cabicabi ale šak niečo podobné už je - Dva a pol chlapa, ale zase zmenilo by sa pohlavie v obsadení a už by to mohlo byť niečo nové...dobre, ešte to domyslím
@Inconnue aaale..a bol som niekedy aj nevtipný ?!?..ďakovať mi nemusíš, za to že ťa tu zabávam..to ja rád ..žiadne moje meno a žiadne iné moje meno..tak teraz si vyhrala..z toho sa už nevykecám...
to som myslel tak, že ty si žena..a tie veci čo ma napadli, možu napadnúť len chlapovi..nič proti tebe a ženám ako takým :p
@Inconnue no šak povedz čo ešte vieš..nehanbi sa..ja ťa nevysmejem ..
presne tak..MÁŠ PRAVDU..ja to slovo poriadne ani nepoznám..dneska som ho použil prvýkrát v živote..čudné, že zrovna ty si ma inšpirovala vyhrabať také slovo z mojho slovníka.
@Cabicabi joj dobre, ked musím...tak viem ešte slovíčka ako back, next (PC hry sú aspoň na niečo), bye (ináč, tiež dobré slovo či čo to je), potom viem aj hmmm neviem, viac viem, ale nenapadne ma ani jedno, a ja neviem prečo!
@Inconnue Ooi!..to mi odľahlo..ja som srandoval..predsa by som sa neurazil..možno som násilný ale na nikoho sa nedokážem hnevať ..zachránila sa a vykľučkovala si z toho ukážkovo..
@Cabicabi neviem či som nebola v minulom živote hokejista, aj keď zima nie je to pravé orechové. nedokážeš sa hnevať? to dokáže každý, možno len nechceš
@Inconnue hmm..dneska to nemienim riešiť nijako..a ani zajtra..a neviem či to vobec chcem nejako riešiť..asi to nechám len tak vyplynúť zo situácie a budem čakať, že sa mi len tak objavia v rukách ..
tak potom iná možnosť...pripomienka do mobilu..a teraz mi povieš, že nemáš mobil, že???
a akou formou ich miluješ??..násilne alebo nenásilne ?
@Inconnue ale niekedy pravda prináša vačšie sklamanie ako lož...niekedy je pravda menšie zlo ako klamstvo
tak aj v tomto máš pravdu že máš pravdu..a keby si aj v tom že máš pravdu nemala pravdu, tak by si mala pravdu bo ja by som ti povedal, že máš pravdu a ja hovorím len pravdu .
@Cabicabi ale toto proste musela byť tá pravda, ktorá sa nezatajuje! ináč by som ti nechcela spôsobiť žiadne sklamanie, ale proste, musíš to pochopiť, toto som musela predostrieť ako pravdu
..a to som kedy povedal, že neklamem ?!?..lepšie povedané ja klamem tak veľa, že už ani neviem či klamem alebo hovorím pravdu...ale teraz mi možeš veriť..cez víkendy neklamem..cez víkend hovorím len a len pravdu :p
čestné pionierske..včera si mi mohla veriť a dnes mi tiež možeš veriť ..ale od zajtra do piatku, nič nesľubujem...takže never všetkému čo poviem/napíšem..zase ten moj alibizmus
@Cabicabi no ani mne sa nechce vždy chrliť múdrosti,kt. ani nie sú múdre
čo?? toto že som povedala o svojom milovanom mobile? že neexistuje? ta de, toto by som mu ja nikdy nespravila, nikdy by som ho nezatajila pred ostatnými len preto, že občas štrajkuje!
@Inconnue pre teba možno nie sú múdre..ale pre niekoho iného by mohli byť múdre..ide o to ako si to kto vysvetlí ..
neviem či si to povedala priamo..ale čítal som medzi riadkami..a toto mi z toho vyšlo..takže máš mobil..tak si tam možeš dať tú pripomienku o ktorej sme sa bavili...aj keď už vobec netuším o čom tá pripomienka mala byť ..
hmm..použi napr. šiesty zmysel ..alebo intuíciu..alebo telepatiu ..
@Cabicabi no vidím, že už mám prvých zamestnancov, teda iba na istý čas ako čítam ďalej, ale aj to je lepšie ako nič a nie, nič nemusíš platiť, ved ani ja som neplánovala platiť ti za tvoju dočasnú pomoc
@Inconnue ohohooo..ja už jednu robotu mám..a stačí mi..toto by bolo iba ako hobby, čiže bez nároku na honorár ..nemusíš sa báť že ti zhrabnem všetky zisky..ak nejaké budú ..
už som stihol použiť jednu * v TSke ..zapisuj si ich niekam..
@Inconnue ahá...čiže už máš aj vypracovaný kompletný marketingový plán ..alebo nie??..počkať teraz čítam o kúsok vyššie, že som ti sľúbil že sa o marketing postarám ja...no ak bude čas a chuť a ak prekonám lenivosť..tak sa do toho pustím niekedy na jar (v roku 2016) ..
je to tam!!..nechci odo mňa aby som to hľadal..to sa mi fakt teraz nechce ..niekde v poslednej, predposlednej alebo maximálne pred-predposlednej TSke
@Cabicabi nie, nie, ja nemávam plány absolútne v ničom, len sa hrám na sebaistú a tak to aj bude a hotovo! a áno, ty sa máš o to postarať, ale vidím, že vtedy už budem mať možno i vlastné deti, takže neviem či z toho niečo bude
nie je, fakt, ja som hľadala, minimálne 3 TSky dozadu , takže nie ej to tam, ale idem to ešte raz pozrieť, som totiž zvedavá
@Inconnue máš správny prístup k veci a hlavne ku mne, že vo mňa nevkladáš prílišnú doveru a nádej ..načo chceš deti??..kvoli rodinným prídavkom?? ..to už budeš mať aj bohatého chlapa, tak nebudeš odkázaná na moju výpomoc...
haaa..tera sa silno smejem..nedalo ti to, že??..ale dobre si spravila, dokázala si že som JA mal pravdu ..
@Cabicabi ale áno, no tak tajne, aby si nespyšnel. a načo deti? myslíš, že sa mi bude chcieť celá život samej umývať schody, variť si a podobne?? no to určite, na to tie deti. a ja nebudem mať bohatého muža, nič by som mu neverila ! a nepýtaj sa prečo, sama neviem, ale tak to je proste
nie, lebo som ti nechcela ukrivdiť a zase sama sebe tiež nie, ale tak pravdu si mal, neberiem ti to
@Inconnue ahaa..tak to sa oplatí..z vlastných detí si spraviť poskokov ..to by som aj ja chcel..asi si ukradnem nejaké deti v meste..načo vlastné ???..
okej..nebudem sa pýtať prečo by si neverila bohatému manželovi ..
@Cabicabi jasné, zabudla som, že ty už máš všetko naučené, ale až mi učenie marketingu a účtovníctva zaručí prevahu, tak sa to pokojne naučím! dobre, klamem, nenaučím, ale keby som chcela, tak naučím!
všimla som si, autor z nás musí mať radosť, až nemá slov
@Inconnue ha!..tak to ti držím palce..nauč sa marketing a hlavne účtovníctvo.."naozaj" sa ti to zíde v živote ..ak ty sa naučíš účtovníctvo ja sa začnem učiť psychológiu..
@Inconnue veď by ťa ani nemali zaujímať..ja som sa ich učil a tiež ma nezaujímali..a sú mi momentálne v živote na veľké h***o ...zbytočnosti sú to..
zase som tu zachytil niekde tému "máte radi vianoce" ???..ja to nechápem..čo niekomu spraví dobre na srdci keď sa toto všetkých opýta ??..veď nás "normálnych" vobec nezaujíma či niekto cudzí má rád vianoce, že?? :p..
zachvíľu sa tu určite objaví aj téma "ako strávite Silvester?"..jaaaj..banda tupých hláv..
@Cabicabi ale vadí ti to, nie? mňa strašne štve že sa učím to čo mi ale fakt fakt netreba, zbytočne moja snaha na nivoč ide
wua, už začínam mať predvianočné depresie, o chvíľu sa každý bude pýtať, či už máme darčeky, kam sme ich schovali, či si pamätáme na svoj nalepší a podobné voloviny,kt. neviem ako rozchodím
nás to určite nezaujíma, neviem potom prečo by to malo zaujímať niekoho iného, no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
za 2. tie svoje silne " dospelacke sracky" si skry pre dakoho ineho
za 3. ked si tu niekto moze zalozit diskusiu o ovisnutych vajciach alebo penisoch a podobne tak preco by som si ja nemohol zalozit uplne primiivnu a bezvyznamnu diskusiu o vianociach?
kde je problém???..cieľ máš vytýčený..chceš NEJAKO zmaturovať..
a aby som sa aj k téme vyjadril, keď už tu píšem...áno zachvíľu sú tu Vianoce..len tak nakoniec..
nie je dôležitý cieľ, ale cesta! neviem presne kto múdry to povedal, ale pravdu mal
nepovedal niečo také náhodou Michael Schumacher ???
jasné, tomu šlo o zážitok
a o peňáze mu išlo..
tak som sa nachviľu zamyslel (výnimočne), že či autora diskusie/fóra teší, že tu už má 28 komentárov ?!?
určite mu stúplo sebavedomie
si sa už prezradila..
ale kdeže, to som nemoha byť ja
jasnééé..to bol úchylný Santa, čo stojí za tebou..
on je v skrini, tak ma láskavo nestraš!
už sa schoval, keď videl že ho ideš ohrozovať papierom skrčeným do gučky
pozdravuj ho a odkáž mu, že si tu zabudol naposledy ľavú ponožku :p
tie boli pôvodne na úplne iný účel, takže nezavádzaj ľudí! určite, ja ho neplánujem pustiť, ale tak až ho pustím, tak mu to odkážem no
akých ľudí??..vidíš tu niekoho??..ja ne..a pochybujem, že tu sa nejakí nájdu..ale niekto sa aspoň zabaví, napr. určite autor diskusie/fóra, ja a @Inconnue ťa pozdravujeme pán autor diskusie/fóra
tak si tie papierové gučky šetri napr. na mňa..ak dohodíš..
a tým pádom si môžeš vymýšľať, hej??
on tu už asi nechodíííí
jasné, že dohodím , ked sa chce, tak sa dá !
myslíš??.podľa mňa to tu pečlivě sleduje..
máš tri pokusy..pochybujem, že sa trafíš..
mimochodom MÁŠ PRAVDU
bože, začínam sa báť, znelo to tak nejako výhražne
ako vieš, že sa netrafím??
no to ma teší, aleee ta prečo?
proste to viem..je to výzva ??..
len tak..preventívne do budúcnosti ak by som ti niekedy zabudol vyhodiť na oči, že máš pravdu..si robím alibi
samozrejme, hoci presne neviem k čomu, ale určite! vlastne už viem, už došlo
wua, pred chvíľou som to slovo ledva vedela definovať a teraz ho už nemám rada
čo došlo??..aha..už mi to došlo..čiže prijímaš výzvu??....
wua alebo alibi nemáš rada??,..toho slova wua sa nevzdávaj..a už teraz ti hovorím, že ti ho po čase preberiem a začnem to používať aj ja :.
vidím, že dnes tu nemám dlhé vedenie len ja. áno, áno, rukavica je hodená!
alibi, lebo sa nimi až veľmi oháňaš! no tak máš šťastie, že naň nie sú autorské práva, aj ked neviem, či to nezmením
tak si ju zdvihni ..načo máš teraz v noci rukavice??..čo si sa vymkla na balkóne??..
napíš do Slovenského jazykovedného ústavu..a, že si potom prosíš v slovníku zverejniť aj svoju fotku, hneď vedľa Štúra...
nespomínaj mi takú krutú zimu, radšej zdvihnem tú rukavicu
tak toto je podpásovka!!
ďakujem za uznanie..vážim si to..hmm..koľko vecí /prevažne perverzných/ ma napáda pri slove podpásovka..
a mňa prečo žiadna?
to neviem prečo teba nie..ty si žena..asi preto..
tak ale toto je provokujúce!
to som myslel tak, že ty si žena..a tie veci čo ma napadli, možu napadnúť len chlapovi..nič proti tebe a ženám ako takým :p
no práve o to mi išlo, yes!
no veď preto !
a že nevie po anglicky..a hen jaké slovo dala "yes" ..
lebo čo ?!?..
a viem aj OK! proste ja sa nejako vždy dohovorím
no nič, nič, veď ja som pokojná...
a čo také ešte vieš??..yes, OK, tak zákonite musíš vedieť aj NO..lebo hovoriť na všetko OK alebo yes sa nemusí vždy oplatiť ..
veď aj ja..zdám sa ti násilný??..
nie, určite to slovo v slovníku ani nemáš, ani ja, ja netuším kde si ho vyhrabal!
presne tak..MÁŠ PRAVDU..ja to slovo poriadne ani nepoznám..dneska som ho použil prvýkrát v živote..čudné, že zrovna ty si ma inšpirovala vyhrabať také slovo z mojho slovníka.
no toto sa mi páči...netuším prečo sa to stalo, žeby podvedomie???
divná asociácia.. @Inconnue =násilie/násilný/násilník
no veru že divná, tak silno klamárska !
to neviem potvrdiť ani vyvrátiť či tá asociácia nemá niečo do seba..či to predsa len nebude pravda..treba ma presvedčiť o opaku..
ale asi tak nenásilne, že?
tu sú dvere otvorené tvojej fantázii a chuti experimentovať..prekvap ma ..násilne či nenásilne..je to na tebe..tvoja dilema..
nemám rada prekvapenia, tak neviem či bude niečo z prekvapenia
ach jaj..takto odsúdiť na neúspech a zavrhnúť myšlienku, o ktorej si ani sekundu nepouvažovala ?!?...kam som sa to dostal
lebo sa mi nechce rozmýšľať? no nikde
aha..pádny dovod..verím ti..máš na to právo..
inokedy popremýšľam
fajn..opravím svoju výpoveď..nedokážem sa DLHO na niekoho hnevať...
mohla by si si to dať do kalendára..aby si náhodou na to nezabudla ..
(len tak pre info..že počet komentov v diskusii - 73 :p)
fajn, to už znie o dosť reálnejšie ja ako na koho, ale poväčšinou platí, že koho mám radšej, na toho sa viem hnevať dlhšie
ale ja by som ten kalendár stratila !
čakám kedy mi príde TSka s výhražným napomenutím ,aby som prestala písať do jeho fóra
aj taký veľký nástenný by si stratila??..o tom pochybujem ..
..veď je to fórum/diskusia a my tu diskutujeme..a to že úplne odveci a ďaleko od danej témy je už len detail..
dobre, taký nie, ale taký čo mám veľký, tak tam sa nedá písať, tam je veľa obrázkov, kt. zaberajú plochu
ja milujem detaily
tak potom iná možnosť...pripomienka do mobilu..a teraz mi povieš, že nemáš mobil, že???
a akou formou ich miluješ??..násilne alebo nenásilne ?
mám zaklamať?
no samozrejme že nenásilne, je to obojstranné!
zaklam zaklam..prosím..
haa..neverím !?! ...ale čo iné mi ostáva..len ti veriť..tak sa opravím..haa..verím !?!
hej, hej, lebo ja mám stále pravdu, tak neviem čo riešime
tak aj v tomto máš pravdu že máš pravdu..a keby si aj v tom že máš pravdu nemala pravdu, tak by si mala pravdu bo ja by som ti povedal, že máš pravdu a ja hovorím len pravdu .
hej? od kedy neklameš?
..a to som kedy povedal, že neklamem ?!?..lepšie povedané ja klamem tak veľa, že už ani neviem či klamem alebo hovorím pravdu...ale teraz mi možeš veriť..cez víkendy neklamem..cez víkend hovorím len a len pravdu :p
no toto, to je aké vážne priznanie a prečo cez víkendy neklameš? ja mám len pocit, že toto tvrdenie ti len hraje do karát, aby som ti uverila dnes!
čestné pionierske..včera si mi mohla veriť a dnes mi tiež možeš veriť ..ale od zajtra do piatku, nič nesľubujem...takže never všetkému čo poviem/napíšem..zase ten moj alibizmus
mala by som si niekde značiť dni, cez ktoré klameš a cez ktoré nie, aby som nezabudla a potom ti náhodou neuverila nejaké somarinu
veď ale nemáš kalendár do ktorého by si si to značila,resp. by si ho aj tak stratila ..a mobil vraj nemáš (neviem či si klamala alebo nie)..
neboj..zistíš keď budem hovoriť somariny..vtedy sa budem "vkusne" smiať
čo?? toto že som povedala o svojom milovanom mobile? že neexistuje? ta de, toto by som mu ja nikdy nespravila, nikdy by som ho nezatajila pred ostatnými len preto, že občas štrajkuje!
a to ja ako zistím?
neviem či si to povedala priamo..ale čítal som medzi riadkami..a toto mi z toho vyšlo..takže máš mobil..tak si tam možeš dať tú pripomienku o ktorej sme sa bavili...aj keď už vobec netuším o čom tá pripomienka mala byť ..
hmm..použi napr. šiesty zmysel ..alebo intuíciu..alebo telepatiu ..
tak to si zle, strašne zle, prečítal...hmmm vieš, že ani ja? ale mne sa to stáva často, takže si tam len poznačím, že "Pripomienka."
no keby som vedela, že je to vyšší stupeň náročnosti, tak sa ťa ani nepýtam...
dúfam, že pre mňa budú tie tvoje "múdrosti" zadarmo..
čo už..nie vždy odchytím tú pravú podstatu písaného slova ..aj s takým riešením som spokojný..
tak dajme tomu, že "vkusný" smiech budem označovať hviezdičkou *
fajn, budem si tie * rátať
už som stihol použiť jednu * v TSke ..zapisuj si ich niekam..
prečo som to nikde nezbadala??
je to tam!!..nechci odo mňa aby som to hľadal..to sa mi fakt teraz nechce ..niekde v poslednej, predposlednej alebo maximálne pred-predposlednej TSke
nie je, fakt, ja som hľadala, minimálne 3 TSky dozadu , takže nie ej to tam, ale idem to ešte raz pozrieť, som totiž zvedavá
haaa..tera sa silno smejem..nedalo ti to, že??..ale dobre si spravila, dokázala si že som JA mal pravdu ..
v pohode..nehnevám sa na teba
nie, lebo som ti nechcela ukrivdiť a zase sama sebe tiež nie, ale tak pravdu si mal, neberiem ti to
okej..nebudem sa pýtať prečo by si neverila bohatému manželovi ..
ale ked to zistím, tak ti poviem
okej..to jsem zvědav! ..
len tak pre info..prekročili sme prvú stovku
všimla som si, autor z nás musí mať radosť, až nemá slov
myslíš, že to on alebo niekto iný sleduje???
prosím ťa, nechal by si ujsť tak skomentovanú tému??
aké blbosti?,..ja som sa to učil 4 roky..a "naozaj" mi to pomáha v každodennom živote..
..ale ma tak trochu aj mrzí, že sa nikto iný nezapája..čo sú všetci slepí a hluchí ?!?
tak ale mňa tie veci akosi nezaujímajú
aaale čoby, len nikto nevie také dobré vtipy ako zakladateľ, tak ešte premýšľajú a hľadajú na nete ,čím by prispeli , sú len proste prešpekulovaní
zase som tu zachytil niekde tému "máte radi vianoce" ???..ja to nechápem..čo niekomu spraví dobre na srdci keď sa toto všetkých opýta ??..veď nás "normálnych" vobec nezaujíma či niekto cudzí má rád vianoce, že?? :p..
zachvíľu sa tu určite objaví aj téma "ako strávite Silvester?"..jaaaj..banda tupých hláv..
wua, už začínam mať predvianočné depresie, o chvíľu sa každý bude pýtať, či už máme darčeky, kam sme ich schovali, či si pamätáme na svoj nalepší a podobné voloviny,kt. neviem ako rozchodím
nás to určite nezaujíma, neviem potom prečo by to malo zaujímať niekoho iného, no nie?