Tak drahý ľud Birdzovský, pochváľte sa ako ste strávili resp. trávite Vianoce?
Bolo veľa darčekov?
Strávili ste ich s tými ľuďmi s ktorými ste chceli? Čo sa vám prihodilo? Nejaké pikošky? Kľudne aj foto šup šup
Ho Ho Ho Veselé Vianoce !!!!
1,200 som pribral behom hodiny,,, fakt super, ked si predstavim, že za mesiac som dal dole 4kg..dufam, že rano to vy....m
darčeky ešte len čakam, sprve vianoce som stravil s frajkou, takže super, tie druhe vianoce bude aj s jej rodinkou a to bude tiež super lebo opäť raz zistia, že som sa ešte nenaučil modliť a hadam bude aj nejaky darček ..
zatiaľ len travim, takže super
Boli a sú napiču, vďaka mojej jebnutej mamičke, ktorá už od rána mala napiču náladu a každého len kritizovala a furt na niečo hundrala ako keby teraz po tom ako má skoro 18 rokov sestra je akože na mieste kritizovať čo vychovala za decká že... o 6 večer som na ňu už naziapala lebo mi došli nervy, ako mi pokazila Vianoce na ktoré som sa tešila, lebo som 2 roky bola v UK na Vianoce... ale inak som si pozreal Sam doma ked som umyvala riady.. Zazrak na 34 ulici ked som robila vanilkove rozteky, dostala som veci čo som chcela... a opila som sa z vína a chýba mi frajer ktorého som nechala v Anglicku ... a dostala som krámy... takže koľko bodov dostanú tento rok Vianoce? 1/10
Priletel som vcera za priatelkou do Stockholmu, kedze ona nedostala z prace dovolenku, tak sme si spravili Vianoce tu Mali sme kapra, salat aj polievku a nakupili sme si kopu darcekov (velmi lacnych blbosti . Dorozbalovali sme darceky, teraz rozne skajpujeme s rodinami a potom ideme pozerat Pelisky
Bežný deň ako každý iný Učila som sa, prekladala som, sledovala rozprávky a jedla
Ale... kamoška mi dala darček s rozkazom rozbaliť ho 24.12 a dať ho pod niečo ozdobené, tak som ozdobila jeden s ocových kaktusov a čakala do večera a dostala som brutálne darčeky.^^
Typický klišé večer s tým rozdielom, že sa nám podpálil adventný veniec a kus konferenčného stolíka, ale našťastie sme boli doma. A dostala som svoje vytúžené retro rádio a veci, ktoré sa mi nechcú menovať
Vianoce prežívam v duchu kresťanskej lásky, pohody a Božiehomilosrdenstva...
radujte sa kresťania, lebo vy čo ste uverili v Boha, nájdete večný život v sláve Boha Otca i Syna i Ducha Svätého...
Nedopadlo to tak, ako som si predstavovala, pretože vždy musí byť niketo, kto kazí náladu..
polovicu účastníkov som mala chuť vyplieskať, bo sa pred mojou dcérou ani len trochu nesnažia tváriť, že existuje nejaký Ježiško.
Ale napriek všetkému som rada, že sme sa takto pokope stretli a strávili spolu čas
Milujem svoju rodinu, nech sú hocakí veď kto je bez chyby?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
darčeky ešte len čakam, sprve vianoce som stravil s frajkou, takže super, tie druhe vianoce bude aj s jej rodinkou a to bude tiež super lebo opäť raz zistia, že som sa ešte nenaučil modliť a hadam bude aj nejaky darček ..
zatiaľ len travim, takže super
Ale... kamoška mi dala darček s rozkazom rozbaliť ho 24.12 a dať ho pod niečo ozdobené, tak som ozdobila jeden s ocových kaktusov a čakala do večera a dostala som brutálne darčeky.^^
radujte sa kresťania, lebo vy čo ste uverili v Boha, nájdete večný život v sláve Boha Otca i Syna i Ducha Svätého...
Všetkých Vás žehná filipko zo Žiliny...
polovicu účastníkov som mala chuť vyplieskať, bo sa pred mojou dcérou ani len trochu nesnažia tváriť, že existuje nejaký Ježiško.
Ale napriek všetkému som rada, že sme sa takto pokope stretli a strávili spolu čas
Milujem svoju rodinu, nech sú hocakí veď kto je bez chyby?