kapor sa nam pripiekol,majoneza skysla,babka sa nam ozrala,do oblatok drisla.dedo zozral stedrak stratil pritom zuby,dal si jedno poldeci med mu tecie z huby.darceky sa rozdali,zase ziadna slava,v pyzame od manzela vyzeram jak krava.v telke idu rozpravky popoluska mrazik na zabradli balkona zmrzol detom jazyk
Kapor je v mrazaku, kaša sa varí, všetko mam na haku, vsetko sa dari. Stromcek je v plamenoch, prekrasne svieti a vsetky salonky pozrali deti ŠŤASTNÉ A VESELÉ
zdochnutý kapor vo vani pláva, nasratá žena sprosto nadáva, primitívny snehuliak pod oknom sa rehoce vykašli sa na všetko veď sú tu Vianoce. Šťastné a veselé....
Kapor sa už smaží, no hlavou ešte myká, prskávka z číny nejak čudne bliká. Pozerám sa na stromček- dolu k zemi padá, skupinka hasičov náš dom už hladá. Tak to máme po roku opäťpekný šok, prajem Vám Veselé Vianoce a šťastný Nový rok!
Když šuká sob soba, radost mají oba. Santa pláče, volá na ně: ,,Kdo potáhne moje saně?!" ,,na saně ti Santo jebem, letos nikam nepojedem!" Roznes zprávu celým světem a vyřiď od nás všem dětem: Žádný dárky nečekejte a radši si zašukejte! Kdo šuká, ten nezlobí, tak se radost násobí! Dejte na nás, soby....
Najkrajšie je, keď vymyslíš nejakú sám/a. A špeciálne pre toho, komu ju chceš napísať... Aj mňa by taká najviac potešila, lebo by som videla, že je skutočne zo srdca a že daný človek si dal na nej záležať... že len ju neodpísal odniekiaľ.
@estinellka take pisem inokedy pamatam ze kamaratovi som napisala na dobru noc a tusim ze si ju aj ulozil a chalanovi som tiez jednu vymyslela a ta bola dost dlha a nebola v smske ale na papieri ale vymyslat tolko basniciek, na to som dnes nemala silu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Kapor sa už smaží, no hlavou ešte myká, prskávka z číny nejak čudne bliká. Pozerám sa na stromček- dolu k zemi padá, skupinka hasičov náš dom už hladá. Tak to máme po roku opäťpekný šok, prajem Vám Veselé Vianoce a šťastný Nový rok!
ešte jedna
Veselé vianoce
a aby to nebolo malo
na pozdrav smskou sa zabudlo
sta by dat status na facebook stacilo.