Čo nevidieť to vypukne a tak taky menší prieskum Aký film či rozprávka nesmie u vás chýbať na Vianoce? A po prípadne, ktorý/á film/rozprávka vám už leze krkom?
Žiadna klasika typu Mrázik, Perinbaba, ale ani tie americké staršie ako je Home Alone / Home Alone : Lost in New York, proste tieto sú pecka a vždy si ich nahrávame a predlžujeme si Vianoce o ďalšie týždne
@sylvanez tak teraz si si ale uplne protirecil..ziadna klasika ani tie americke, ale v druhej casti pises o tom, ako si ich nahravas a pozeras dalsie tyzdne?
Ja už sa tak tešíím na rozprávky :3 popoluška, mrázik, princezná so zlatou hviezdou na čele, perinbaba....a potom samozrejme filmy Vianočné ako Pelíšky a S tebou ma baví svet určite sa bude pozerať aj Sám doma a ja si pustím Lásku nebeskú alebo Vianočnú Koledu
tri oriesky pre popolusku.. moja mama vzdy musi vydiet mrazika a ja uz to nezvladam takze odchadzam z obyvacky .. a sestri pozeraju grinca kazdy rok..mne sa tam paci len ta pesnicka na konci..
nesmie chýbať šílene smutná princezná, byl jednou jeden král, dařbuján a pandrhola, hrátky s čertem, s čerty nejsou žerty....a šetky možné české filmy a rozprávky.... a lezie mi krkom shrek v posledných dňoch, nie že by som ho nemala rada....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nic take nepozeram a vianoce mam na salame
inak nesmie chýbať nejaká špeciálna vianočná časť Doctora .
a mam rada sam doma ale okrem mna to vsetci neznasaju :´(
Teda rada ho pozerám bez mamky - furt mi nadáva do Mafruše.
kedysi ešte Mrazík, ale ten nám už začal liezť na nervy
a ešte Pelíšky, ale tie sú u nás "zakázané" odkedy sa rodičia rozišli, bol to otcov oblúbený film
Ten dvojtý zápor z prvej otázky robí divi....