Pre mňa jednoznačne Perinbaba. Mám ju rád pre jej temnú, priam magickú atmosféru slovenskej dediny a Karpát. Plus hoci je to vojnový film, má viac vianočnej atmosféry než množstvo iných vianočných filmov. » www.csfd.cz/film/181404-sta...
ja neznášam vianočné filmy..a hlavne tie americké,kde je santa v nákupnom stredisku a deti si sadnú na kolienko a hovoria,čo si želajú..alebo ako niekde tajne žije santa aj s pani santovou a musia pripraviť darčeky... a ani vianočné rozprávky nemám rada ani šreka,ani dobu ľadovú,ani mrázika,ani 3 oriešky.. a nemám rada ani frozen ani na vlásku ani nič.
pelíšky rada mám a kedysi som mala rada aj to,no neviem ako sa to volá,ale ,,Matísek se posral''
a potom ešte ten kde hrá ten malý tučný herec známy ktorého meno som zabudla čo sa snaží o to aby bol jeho dom vyzdobený svetlami vidieť z vesmíru a jeho suseda to rozčuluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.csfd.cz/film/181404-sta...
pelíšky rada mám a kedysi som mala rada aj to,no neviem ako sa to volá,ale ,,Matísek se posral''
tento mám naj
a potom ešte ten kde hrá ten malý tučný herec známy ktorého meno som zabudla čo sa snaží o to aby bol jeho dom vyzdobený svetlami vidieť z vesmíru a jeho suseda to rozčuluje
@weny
Deck the Halls
Z tých amerických si celkom rada pozriem Vianočné prázdniny.