Ked budete lezat niekde na plazi . . . sa nezlaknite Bude mat bradu, ciapku s gongolcom, ceervene trenky s kozusinovym leom a zvoncek v ruke a v druhej veelke cervene vreco.
@fxx Vždy to tak nebolo, ja som staršia, takže si pamätám aj na časy, ked vianočné reklamy išli tak po 6 decembri a výklady za zdobili 4 týždne pred Vianocami.
A 4 týždne pred Vianocami sa začali predávať aj ozdoby, vianočné balíčky a tak.
Vtedy ma napríklad vianočno reklamy bavili, rada som ich pozerávala, lebo boli len pred Vianocami a nie od októbra.
Teraz mi už len lezú na nervy, kedže idú dobre že nie pol roka. A takisto aj vianočný tovar v obchode, výzdoba a podobne.
najviac mi lezie na nervy reklamna vianocna kampan jedneho nemenovaneho operatora
vsetky zaciatky reklamnych blokov zacinaju tym, ako vianocni kolednici odovzdavaju odkaz mladej babe, ktora sa tvari strasne trapne, lebo je to pred jej rodicmi (imho nechcela by som sa ocitnut v takej situacii
a k inym vianocnym ozdobam a vyzdobam...v obchode som uz vecnost nebola, tak neviem, ako to tam pokrocilo
inak kazdorocne ozdobujeme schody doma girlandou a gulami..vzdy az tak den pred stedrym dnom, ale zato to niekedy mame az do velkej noci a zivy strom bezne do konca januara, ked je este stale zeleny a malo opadany
no to je podla mna taky reklamny tah aby si uz ludia teraz nieco kupovali ale je to chore ze sa to zacina uz dva mesiacce pred vianocami ale uz sa na ne strasne tesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potom v decembri už predavaju velkonočnych zajačikov, na velku noc predavaju bazeny a grily,a na jsesn na vianoce veci
A 4 týždne pred Vianocami sa začali predávať aj ozdoby, vianočné balíčky a tak.
Vtedy ma napríklad vianočno reklamy bavili, rada som ich pozerávala, lebo boli len pred Vianocami a nie od októbra.
Teraz mi už len lezú na nervy, kedže idú dobre že nie pol roka. A takisto aj vianočný tovar v obchode, výzdoba a podobne.
a inač mne to vyhovuje,kludne aj od augusta nech to je
vsetky zaciatky reklamnych blokov zacinaju tym, ako vianocni kolednici odovzdavaju odkaz mladej babe, ktora sa tvari strasne trapne, lebo je to pred jej rodicmi (imho nechcela by som sa ocitnut v takej situacii
a k inym vianocnym ozdobam a vyzdobam...v obchode som uz vecnost nebola, tak neviem, ako to tam pokrocilo
inak kazdorocne ozdobujeme schody doma girlandou a gulami..vzdy az tak den pred stedrym dnom, ale zato to niekedy mame az do velkej noci a zivy strom bezne do konca januara, ked je este stale zeleny a malo opadany