uz sa vam stal nejaky trapas na vianoce ohladom darcekov alebo niecoho ineho ? napiste nejaku prihodu :0 mne napr. ked som mal 7-8 tak sme boli u babky a dostal som od nej darcek uz som sa tesil ze co to bude a zbadal som pyzamo a ja: zase pyzamoooooooooo
ja som tiež spravila niečo podobné na babkin darček, bola to oveľa zbytočnejšia vec ako pyžamo, a doteraz ma to mrzí. ona na to síce už dávno zabudla, ale vždy, keď si na to spomeniem, tak sa hanbím.
nikdy NIKDY také veci nehovor na darček od človeka, ktorý ti ho dáva z lásky.
@stenatko nie, nebolo to včase, keď som bola schovaná za skriňou, a chcela som vidieť ježiška
nevedela som, že je od nej... bolo to proste len také malé niečo, asi som mala jeden zo svojich "praktických" stavov a nejako som to nepochopila... teda až keď do mňa maminka začala kopať...
no. ked som si nasla pod stromčekom ponožky, ktoré som deň do zadu videla v mojej skrini. tak som povedala ze AHA MAMI, JEZISKO MI DONIESOL TAKE ISTE PONOZKY AKO MAM V SKRINI a mama ze: a potom mi neslo do hlavy, ako je to mozne, ze ich nemam po dva kusy, ale len po jednom páre..
Neviem ci to je trapas... ale moja mama nikdy ani neodbali darcek odo mna... vzdy povie dakujem rozbalim si ho neskor... ale vzdy ho odlozi do skrine a ani sa nepozrie co som jej dal
stale sme robili tak, že pocas jednotlivych chodov niekto odbehol a dal darcek pod stromcek, no ked sme boli mali odbehol len jeden z rodicov dat darceky pod stromcek... tak som sa rozhodla, že pojdem na zachod a na otca ktory zo skrine vyberal darceky som zakricala "co tam robis???? "
ked som bol maly, sme vonku s kamaratom natrhali šušky zo stromu, prefarbili ich na bielo akoze dekoracia na stromcek a toto som dal rodicom k vianociam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nikdy NIKDY také veci nehovor na darček od človeka, ktorý ti ho dáva z lásky.
nevedela som, že je od nej... bolo to proste len také malé niečo, asi som mala jeden zo svojich "praktických" stavov a nejako som to nepochopila... teda až keď do mňa maminka začala kopať...