Ciaooo.. nepridal by sa niekto na Tour de Vianočné Trhy? Tak cca na 3-4dni..? ja by som chcel ísť z Vranova n. Topľou cez Prešov, Košice do Bystrice odtial do Nitry a naspat do Brna.. Ja si myslim ze by to mohla byt celkom sranda..len neviem ci budu
@denix ...nuda ? čosi..naposledy ked som siel domov, tak som v Bratislave prestupoval..a miesto toho aby som siel domov, som vystupil v Nitre.. "na jedno pivo" ..a prisiel som dom o styri dni Nitra je supeeeer
@denix ja som tam cca polroka byval, tak par ludi v Nitre poznam...a mozno len chodis na nespravne miesta..skus niektory vikend zajst do Mariatchi, tam nuda nieje nikdy a takisto Frenkie je moc fajn.. teda, neviem ci by ti to stylovo sadlo, ale kazdopadne ludia su tam v pohodicke
@poke no ja si prave myslim, ze by to mohlo byt zaujimave, v kazdom meste kus pobudnut, vypit, najest sa, zabavit sa ..a ist dalej..a vzdy sa da poriesit nejaky byt, kde by sa dalo prespat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to na co?
Mne uz len chyba Vieden a Budapest ale tu nestiham (
i ked ja som z Nr, takze by sa mi tak divne islo ale neva