Síce to nebol ofiko vianočný darček, páč to dostali skôr, ale babke som kúpila kuchynského robota, dedkovi šľahač a odšťavovač, ocovi rádio do auta a kamoške tony vecí
tak ja ponožky, pančušky, peňaženka, voňavka, kuchárska kniha, posteľné a praktické vecičky do domácnosti a dala som taktiež voňavky, ponožky, kuchynskú váhu s ňuňu sovičkou, hruškovicu, marhuľovicu...
Tento rok bez darcekov, jedine detom (sesternici a bratrancovi) som dala dobble, ktore som mala kupene pre niekoho ineho a nestihla som mu to uz odovzdat. Velmi sa potesili, tak aspon im to urobilo radost
Zatiaľ som dostala v robote par drobností od mojich klientov a potom od kamaratky na vianocnom stretku, ktora bola moj secret santa a tam tiež veľa drobnosti, čo pozbierala po dome
Ale s priateľom sme si dali víkend v tatrách, na ktorý sa veľmi teším
Nutribulet, varnu kanvicu super deku, od priateľa parfém, mikinu so sobom , hru, fľašku na vodu s macickou a vitac na dvere vchodove a ešte drobnosti... Priatelovym rodičom sme dali výlet do Prahy, knihu, veľký hrnček, priateľovi so kúpila hru, chilli box, star wars boxerky a plyšového slimáka keďže on sa vola Slimák a mojej mame remosku, knihy monte cristo a sagana a od nej este neviem co dostanem a sestre som kúpila tiež knihy a kozmetické balíčky
Joj, peniažky som dostala, obliečky na periny, Yankee Candle, rôznu fancy kozmetiku, Pandora náramok aj s tromi príveskami a ešte mám pod stromčekom 2 darčeky čo môžem rozbaliť až zajtra A príde mi ešte aj Iphone 8
A ja som dala rodičom lístky do divadla, rôznu kozmetiku, sestrám hračky, dedkovi také fancy čaje a bývalému hodinky Daniel Wellington
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale s priateľom sme si dali víkend v tatrách, na ktorý sa veľmi teším
vela ludi na mna kuka s udivom a lutuje ma,ze je to smutne,ale pre mna vobec
proste vianoce nie su o darcekoch a ja som happy aj bez nich
jedine mamke som objednala fotoknihu na meniny (eva) a sestrinym detom kupila darky
A ja som dala rodičom lístky do divadla, rôznu kozmetiku, sestrám hračky, dedkovi také fancy čaje a bývalému hodinky Daniel Wellington
Takže dosť štedré Vianoce.
viac by ma ale potesilo keby si na mna najde jedna kamoska cas :/ navypisovala som sa jej uz dost...
a este by ma potesilo keby mi neni zle