cital som knihu, a film bol tiez fantasticky, pozrel som si ho viackrat, proste kubrick..jeden z mojich oblubenych, aj ked je to trosku narocnejsi film... a odporucam pozerat v originale
jeden z mojich naj. scénu, kde Alex a jeho drugovia vpadnú do domu spisovateľa a on do toho spieva I´m singing in the rain dokážem pozerať stále dokola. to je krásne ironické.
Eirea ajby som sa tak opytala ale ked sa mojich znamich opytam na tento film krutia hlavou ,ci nejaky pomaranc aj existuje alebo povedia, ze som psychopat, ked pozeram taketo filmy tak som rada, ze nie som jedina, komu sa ten film zda uzasny.
ja som najprv videla len kusok toho filmu, ked ho pozeral brat a myslela som si, ze je to aka hovadina..no jedneho nudneho vecera som si k sadla a pozrela som si ho cely..a mozem povedat, ze teraz patri medzi najlepsie filmy, ake som kedy videla
je to klasika , kto nevidel nezazil, nepochopi..knihu som precitala z popradu do blavy potme tak v pecku som z toho bola..myslim, ze presne vystihuje to co dnesny svet ponuka a berie..to ako to chodi a ako je vsetko "ok" a naopak..ako ine kultove filmy
Videla. Bola som zhrozená a nadšená. Dokonca som rada, že som film videla skôr ako knihu, neviem prečo. Ale kniha je super, milujem tie ruskoanglické slová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale az tak som sa z neho pos*at nesla
ale kazdopadne..dobry film
@etelnair lákave ale mne už stačí aj ta moja novovzniknutá kofeinova predávkovanosť
určite si ho treba pozrieť. už len kvôli symbolike a Kubrickovmu majstrovstvu. len treba ozaj silný žalúdok a vnímavé myslenie.
tu ma napadlo, aj taky elephant man je zaujimavy, sice trochu iny odvar, ale takisto silny film z tych starsich, o ktorom vela ludi mozno ani nevie
či si ako prvé pozriem film, alebo prečítam knihu.