to co su za hlupe moznosti? myslis ten film o Ianovi Curtisovi? to som videl, sranda, lebo som dako ani nehccel, ale kamoska ma vytiahla na to do kina a potom som to videl este asi 1 alebo 2x na kompe, husty film riadne, mam ho rad, az mam zimomriavky teraz ako som si nan spomenul
@mielikki tak kto poznal tu kapelu a spevaka, tak vedel este skor, ako film natocili, ako by mal film o nom skoncit takze podla mna to, ze si to nevedela, problem nie je
inak ja som Joy division nepoznal predtym, takze ak som v predoslych vetach posobil, ze som daky znalec, tak nie - ale kamoska, co ma na ten film volala mi povedala, ze je to o spevakovi kapely, ktory spachal samovrazdu, takze som to tiez vedel dopredu...ale nemyslim, ze to nejak uskodilo zazitku divackemu...mozno trochu, ale zrejme v tomto pripade sa s tym pocita, kedze to je akoze biograficky film.
@pubertslatinocelny veď ja som si to kukala kvôli tomu, že mi to spomínala kamoška, ktorá ich pozná... a vlastne u mňa to bolo podobne, akurát, že ja som aj vedela toho ešte viac, takže som to už pozerala s tým, že: "Fí, a táto bude isto tá jeho milenka!"
Videla som Control o Ianovi, strašne sa mi páči, dovtedy som od Joy Division poznala len Love will tear us apart, ale zapôsobilo to na mňa a občas si ich pustím. A koniec ma prekvapil, keďže som dovtedy o nich a o ňom nič netušila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@ladyofcarnage my to včera rozoberáme a dnes sa to tu rozoberá? (náhoda? telepatia? osud? (prepožičala som si tieto otázky z nedeľňajších úvah
inak ja som Joy division nepoznal predtym, takze ak som v predoslych vetach posobil, ze som daky znalec, tak nie - ale kamoska, co ma na ten film volala mi povedala, ze je to o spevakovi kapely, ktory spachal samovrazdu, takze som to tiez vedel dopredu...ale nemyslim, ze to nejak uskodilo zazitku divackemu...mozno trochu, ale zrejme v tomto pripade sa s tym pocita, kedze to je akoze biograficky film.
A ako že som to ja, priznám, že pretým som vôbec nevedela, kto to je, ale keď som počula, aký to má koniec, navnadilo ma to
Avšak autor témy pravdepodobne nemal na mysli "klubovinu" tohto rázu.