proste 3 roly, a tri krát děfka, pre mňa je to proste už "monotematická" herečka, a vlastne nevie hrať, iba je pekná.... ale čítala som s ňou nejaký rozhovor, a vyznieva celkom sympaticky, ale proste tie štetky čo furt hrá, ma fakt kompletne demotivovali
no Macháček je kult a hentej kozy to oživili, no čo vám poviem, ale bez patričného nasvietenia je nechutne vechťová a ovislá, že by som si ju ani nevšimol. počúvať sa ju nedá, to je pravda.
a film ako taký mi príde v pohode. v podstate nič viac, ani menej. v pohode. ale pravdepodobne by som ho nekukal, keby ma naň nepozvala ségra s mamkou
@drejka inač ale nechytám sa na teba - cítim, že pozeráš fest a aj sa vyznáš. to sa o mne nedá povedať. pozerám menej ako by som chcel a vôbec sa nevyznám
@drejka no zasa nie som úplne nesvojprávny prekrvený tam a odkrvený inde muž ja uznávam, že počúvať ju je trápenie ale neviem posúdiť viac, bo som ju nevidel v iných filmoch. je jasné, že v tomto bola laciná, ale ako ste vy tuna spomínali, že ste videli ju tam aj inde, to už ja neviem. videl som ju prvý raz vôbec
a máš pravdu to s názormi, však o tom to je, aby každý videl ináč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
proste 3 roly, a tri krát děfka, pre mňa je to proste už "monotematická" herečka, a vlastne nevie hrať, iba je pekná.... ale čítala som s ňou nejaký rozhovor, a vyznieva celkom sympaticky, ale proste tie štetky čo furt hrá, ma fakt kompletne demotivovali
počkám, kým trochu opadnú tie návaly... preplnené kino neznášam
no Macháček je kult a hentej kozy to oživili, no čo vám poviem, ale bez patričného nasvietenia je nechutne vechťová a ovislá, že by som si ju ani nevšimol. počúvať sa ju nedá, to je pravda.
a film ako taký mi príde v pohode. v podstate nič viac, ani menej. v pohode. ale pravdepodobne by som ho nekukal, keby ma naň nepozvala ségra s mamkou
a máš pravdu to s názormi, však o tom to je, aby každý videl ináč