je to estonsky film o sikanovani v triede inspirovany skutocnostou ,videl ho niekto?co si o nom myslite?je az neuveritelne ako jedneho chlapca sikanuju a ked sa jeden za nho postavy zacnu aj jeho, a cela trieda sa na tom ohromne zabava...inak mate neake s
hej toje nič ale podla skutočnosti...čo mojd edo šou zo šenku andrbaný v zime a zaspal vonku a mu nohy odmzly ..heej boa jeho to už hej ....potom si už aj najebany prst palec odsekou ... vravievau secko co má cukor sa dá vypálit zobral svoj prst (mal cukrovku) a hodil ho do kompostu na neškorsie vypálenie kalvadosu...boa jeho ale ten rocník ti bou unikáty,,,, mam este zo 10litry...
videla som ho .. pustila nam ho ucitelka na etike, ale sme pozreli iba polovicu a povedala, ze nabuduce to mozno nedopozerame, tak som si ho stiahla (online to nikde nebolo, vrrr a kukla .. musim povedat, ze niektore sceny boli dost tvrde a ani nehovorim o tej na tej plazi .. vtedy mi normalne prislo do placu aaaa bolo to proste moc nechutne .. aj cely ten film, ale aspon konecne niekto ukazal kam az to sikanovanie dokaze zajst (nie, ze by sme to uz bohuzial nevedeli) .. a potom sa kazdy cuduje preco nejaky x-nastrocny teenager vbehne do skoly a zacne tam strielat .. vobec ich neodsudzujem za to, ze to spravili, bol to taky zaver filmu, aky si ti co ich sikanovali zasluzili, ale ja by som to riesila uz hned na zaciatku, napr. prestupom na inu skolu .. bol to proste moc fajn film a som rada, ze som si ho kukla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
delpurr-suhlasim
johnny89-dik za tip
Čo sa podotázky týka, skúsenosti so šikanovaním by boli.Odkedy som sa výrazne zlepšila v sebaobrane, s fyzickým už nie
pretože ako vždy už si ho nemám AKO stiahnuť..cez ten blbý Rapidshare sa už nedáá! kurves..
no vďaka