BOže jA Bi sOm sI To tAq rAd pOzReL Ax jAj tO Je uPlNe sQwElI UrčItE SqWeLi fIlMiQ QaM Sa hRaBu fIlMi aQo pAn pRsTeňOw aTd aX JoJ Ta tOtO NeTaQe GR8 mUsI Nyť pOdLa mňA MiLeJ QiRuS BoLa dObRa aJ B4 20 RoQmI AxH JaJ...
tak tomu wer ze heeej sfajcena jaak prasee..:d v zilinskom cinemaxe s toho filmu si pamatam len to aky boli moji kamarati zmotaniii.. a este kupovanie listkoou tymto sa chcem ospraveldnit tomu chalanovy co nam ich predaval ze sme to nezvladali vypitat.. hana fontaaana foreveeer..
rozmyslam ze ked je tu tolko velice ,,vyspelych,, birdzakov a take picoviny (podla nich) nekukavaju preco teda odsudzuju tych co to videli alebo to maju radi..bo toto hentak uzasne vyspeli ludia nerobia ale skor maju v pici .. a ano videl som to..a videl som aj o dost lepsie filmy ale dalo sa to
preboha dievča...som myslela,že máš 10,keď som zbadala túto anketu...sa zobuď ...nechápem ako ten film,seriál či čo to je mohli vôbec natočiť...otras....
vyzera sice jak spuchnuty skrecok ae po takom 3-4 poldeci by usla ..(na margo 12-14rocnych decak ktore by mi celi po precitani tohto komentu napisat par teplych slow, mozte sa strcit )...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
myslím že by Vám mohlo dojsť že si robím srandu
Ale dnes sa to tu roztrhlo s tou Haňou Mantaňaou
Nevidel a ani nechcem a dúfam, že ani neuvidím