a to si posúdila podľa jedného? veď to je cyklus 10 filmov. tento bol asi najslabší, ale Fejs bol perfektný, a Ema B bola tiež výborná... najviac ma mrzí, že som nevidela všetky....
hej, to tričko sa mi páčilo tiež... ale neboli by to slovenskí filmári, keby aj to nepoplietli... na tom tričku nemalo byť "NBÚ 123", ale "nbusr123"... inak fajn.
A vzhľadom na jednoduchý komediálny námet sa nečudujem, že táto časť bola iná, taká jednoduchšia.
Aj tak som veľmi rád, že STV vysiela KONEČNE takúto skvelú domácu tvorbu. Kiežby to takto pokračovalo. Dosť bolo ordinácií v panelákoch!
@luc.ka ja som doteraz nebývala pondelok doma, takže som prepásla aj tú kriminálku aj toto, celkom ma to mrzí. očividne som zas chytila blbú časť, chvíľku som nevedela zaradiť, či to chce byť paródia alebo komédia. takže ostatné časti boli dobré? počkám si na reprízy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A vzhľadom na jednoduchý komediálny námet sa nečudujem, že táto časť bola iná, taká jednoduchšia.
Aj tak som veľmi rád, že STV vysiela KONEČNE takúto skvelú domácu tvorbu. Kiežby to takto pokračovalo. Dosť bolo ordinácií v panelákoch!
@seagull1 detail...
@johnysheek prehrešila som sa niečím?