na mol opité dievča tancovalo na diskotéke na barovej stoličke a zrazu BUUM! spadla spolu so stoličkou a poriadne si bachla hlavu o barovy pult a následne o zem! Všetci čumeli a sa okolo nej hromažďovali.Nakoniec ju vyniesli von na rukách a vyzerala ako mŕva. bol to strašný pohľad! mi aj dych došiel...ale nezomrela. takže vlastne nie,nevidela,ale strach som mala teda riadny!!
Inak brat robí hasiča a tiež to tam majú drsné....na prvom zásahu zasahoval pri búračke...nejakí arabi v BMW s nemeckou špz nabúrali čelne do octavky...vravel,že keď vyťahoval jedného,tak mu umrel v rukách...potom zase spomínal zásahy,keď niekto vletel s osobákom pod kamión a doslova mu useklo pol hlavy a mozog bol po celom aute...alebo useknuté ruky,motor natlačený na šoféra a šofér zlisovaný....
ano,moju babku mala som jej adť tabletky asi za 20minut ale stale mi niečo hovorilo aby som išla k nej do izby a ked som prišla tak bola na zemi a posledny krat primne vydichla
raz som videl umrieť jedného pána, na dedine nakladali nábytok na vlečku, ten chlap stal na vlečke, keď odrazu padol na zem a už mu nebolo pomoci... rýchla smrť
naposledy v prahe, pozerala som sa z okna a zrazu pozeram ze autobus narazil do stlpu tak, ze ten stlp presiel cez autobus.. a zomreli tam asi styria ludia
@9 ...obdivujem všetkých hasičov, ktorý dokážu robiť takú robotu...ja s mojou povahou by som sa tam asi načisto zbláznila...
.
a nie, nevidela som, stačilo mi, keď som sa tú správu dozvedela, že niekto velmi blízky mi zomrel a svet sa mi zrúti... keby to mám vidieť na vlastné oči, tak som už tam, s ním...
raz som videl spadnut mladuckeho chalana z bilboardu HYPERNOVA...resuscitovali ale nepomohlo a raz pri autonehode taky chlap preletel cez celne sklo....to bolo strasne ked ho ozivovali a kamarat nanho krycal nech neumiera potom nasledovala cierna folia....som mal depresiu cely mesiac jak sa mi vracali tie obrazy zachranarov
áno,zomrela mi priamo v náručí, pamätám si ten deň úplne presne,ten pocit bezmocnosti,pohľad a doteraz mám výčitky za to,že čo ak som pri tom ako som jej chcela pomôcť spravila niečo zle, čo ak je to moja vina, bola mi mamou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
neznášam mŕtvoly
Ale raz, RAZ sa budem pozerať ako človek umiera mojou rukou
aj keď, tiež som nad tým rozmýšľala...občas
Akože, keď už by mal niekto z mojich blízkych umrieť, bola by som radšej, aby neboli sami...
asi tak
tak jak sú ludia, čo majú fóbie z pavúkov a hadov (pre mňa tiež nepochopitelné) mňa by jeblo na zem, kebyže vidím mŕtve ludké telo.
znovu
aj potkany, aj tarantulky...
ale znovu vidieť, ako balia človeka, s ktorým som sa vídala každý deň už naozaj nechcem
-.-
tak smrť a hady - to sú moje fóbie
ja to považujem za prirodzenú vec, ktorá proste musí prísť
len sa na to proste fakt nemusím pozerať
ale inak mi robi zle pohlad na mrtvoly. preto svoje obete pochovavam zasadne zaziva
a nechutná tema,nechapem,ako mozes taketo cosi založiť.:/
.
a nie, nevidela som, stačilo mi, keď som sa tú správu dozvedela, že niekto velmi blízky mi zomrel a svet sa mi zrúti... keby to mám vidieť na vlastné oči, tak som už tam, s ním...
už len pohlad na mrtveho v rakve je ...dosť zly...
Nie dobrý pocit...