celkom sa to dalo kukať ale chýbali tomu dve základné veci.
Zápletka a záver.
Bol to proste film bez filmu jednoducho pičovina, keď budem chcieť vidieť čo sa deje na ulici pozrem sa z okna a nebudem museť počúvať banánov "mafiánsky prízvuk"
@mayo veď aj mne to prišlo divné trošku, hlavne keď vytiahol cca pol kila pika v igelitovom sáčku... už to mi prišlo dosť pass a vyhrážať sa 16 ročnému decku s nožom v ruke? asi by som sa cítil kus kokotno nech si predáva čo chce kde chce mám piči... celé to bolo ako jedna veľká paródia na život v podsvetí
tak prispejem do najväčšej, lebo konečne som si to pozrel.
očakávania som nízke lebo veľa ľudí písalo že je to shit.
no mne sa to páčilo.
zápletka mi tam nechýbala, lebo som žiadnu ani nečakal, ani nejaký záver či rozuzlenie. mali to byť scény zo života a aj boli.
najnepodarenejším prvkom vo filme je s veľkým náskokom postava "banána", ktorej prejav dosť škodí celkovému dojmu a skoro úplne ničí dôveryhodnosť ostatných postáv. obrovská škoda. tá postava mohla byť tromfom a nie klincom do rakvy.
okrem "banána" by celý film mohol byť prepisom skutočnosti. kľudne sa môžu presne hentak diať veci. najslabší herecký výkon podala slečna v ružovom, druhý najslabší bol otec toho mladého dílera.
kamera sa mi páčila, no ten efekt rozrušenia obrazu nemusel byť.
soundtrack samozrejme skvelý.
celkový dojem: obstojné, pozriem si ešte aspoň raz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Zápletka a záver.
Bol to proste film bez filmu jednoducho pičovina, keď budem chcieť vidieť čo sa deje na ulici pozrem sa z okna a nebudem museť počúvať banánov "mafiánsky prízvuk"
Fialová najlepší komediant
@schizoofrenik ono je najvtipnejšie to, že takto to v Bratislave vôbec nefunguje
jediná pravdivá vec v tom filme je asi len to, že Fialová sa rada sfúka
Tak, keď pre mnohých vytvára najpozitívnejšie asociácie slovo "stoka", ako inak by už mohli nejaké mesto zidealizovať?
No, a ináč, ako chápem že nejakému vidlákovi čo nikdy nebol v meste sa to môže páčiť, ale ináč je to od reality na míle ďaleko.
No, a herecké výkony, strih, réžia, všetko zlé, fakt zlé podľa mňa. A ten dej dosť tragický a také neukončené mi to prišlo.
Videl som to ináč asi pred týždňom prvý (a posledný) krát.
Ale dobre ved uz sa to zauzivalo tak kaslat na to
Normálne nechápem jak je možné, že sa mi to nepáčilo o___O
Noo sesternica má, ale to len v nedelu k nej chodím superstar pozerávať. A občas šeherezádu cez týždeň.
A aj hento mi pustila ona, na tatkovom počítači. Tajne, na cédečku to mala, od frajera. On je z mesta totiž, vieš?!
Rada by som, ale maminka ma nepustí. Len do Malých Levár na jarmok a občas do Gajar na zábavu..
Ona to dávala na leveli Majsterov už dobre dáávno
No kde asi, rodinný príslušník na desať!
ja už nemožem fakt neeeeeeee
» www.birdz.sk/forum/bratislav...
tak prispejem do najväčšej, lebo konečne som si to pozrel.
očakávania som nízke lebo veľa ľudí písalo že je to shit.
no mne sa to páčilo.
zápletka mi tam nechýbala, lebo som žiadnu ani nečakal, ani nejaký záver či rozuzlenie. mali to byť scény zo života a aj boli.
najnepodarenejším prvkom vo filme je s veľkým náskokom postava "banána", ktorej prejav dosť škodí celkovému dojmu a skoro úplne ničí dôveryhodnosť ostatných postáv. obrovská škoda. tá postava mohla byť tromfom a nie klincom do rakvy.
okrem "banána" by celý film mohol byť prepisom skutočnosti. kľudne sa môžu presne hentak diať veci. najslabší herecký výkon podala slečna v ružovom, druhý najslabší bol otec toho mladého dílera.
kamera sa mi páčila, no ten efekt rozrušenia obrazu nemusel byť.
soundtrack samozrejme skvelý.
celkový dojem: obstojné, pozriem si ešte aspoň raz.