Videli ste už naživo nejakú slávnu osobnosť ( iba zahraničnú ) ? Alebo koho by ste chceli ešte vidieť? Ja zatial Madonnu, Tiesto, Paul van Dyk a D. Coperfield...A ešte mi chýba aby na Slovensko prišiel aj Armin van Buuren
raz som videla jarosa v ikei...juchuchu ale nie, pravidelne stretavam borisa filana a vseobecne tych slovenskych je pomerne dost. najlepsi je ibi majga
no a v londyne som videla hugh granta a adama a jamieho z mythbusters
ja som si prednedávnom podal ruku s Ritchie Blackmoreom. Takže som videl jeho, respektíve celú kapelu..a potom rôznych hudobníkov slovenských od ktorých mam brnkátka - IMT Smile, Babylon, Metropolis, AYA..
BTW - som sa ráz stavil s kamošmi, že si vypýtam brnkátko od SENZUSÁKOV.. a čo sa stalo? basgitarista mi povedal že mi ho nedá lebo on používa drahé 12 korunové brnkátko Fender.. To je už aká úbohosť.. (ja používam 14 korunové)...
vsetkych v madame tussauds ale no nazivo bolo toho tiez dost, ale pre mna su to obycajny ludia, nepotrebujem mat od nich podpis a pistim ked ich vidim, nie su nic viac ako ja
23. apríl, Scorpions, Steel aréna, Košice čo viac dodať? ale čo sa týka tých slovenských tak tých mám za sebou viac... a nielen som ich videl ale ich aj poznám osobne
akurat tak zo slovenskych..adelu banasovu pred 2rokmi ked robila konkurz superstar v BB..a ba pockat-este petka bazika boli sme na nom so skolou na vychovnom koncerte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a Bolka Polívku a Prokopa z Midi Lidi. v Brne. pravidelne. tam je toho pravidelne vlastne viac
A ešte v jednom Macdonalde to bol tuším Henrich Krejča
No nič moc
kazde rano sa divam na seba do zrkadla.. to nestaci??
no a v londyne som videla hugh granta a adama a jamieho z mythbusters
BTW - som sa ráz stavil s kamošmi, že si vypýtam brnkátko od SENZUSÁKOV.. a čo sa stalo? basgitarista mi povedal že mi ho nedá lebo on používa drahé 12 korunové brnkátko Fender.. To je už aká úbohosť.. (ja používam 14 korunové)...
mno ale v utorok uvidim aj nekoho slavnejsieho : .. heh Berky
@tomas
@tenpatic
@deraina
Ešte ti to dlžím Janči
@24 s kym?
a na koncertoch... Depeche Mode, Roger Watson, Paradise Lost, HIM... na viac sa nepamätám
1-Erika Judiniova
2-Roman Jurasko
3-Lenka Sosova
4-Peter Nagy
5-Laco Lucenic
6-Patrik Svajda
7-Zlatica Puskarova
8-Barbora Rakovska
9-Honzik Novotny
10-Vera Wisterova
11-Grietusha
12-Kamil Peteraj
to je asi vsetko?
pokial odhliadneme ze niektori znami su moji susedia ale neuviedol som ich teda nikdo zo zoznamu(vid 1-12) nebyva vedla mna