videla som , myslim si ze to bolo celkom dobre, oroti Twiligthu bolo lepsie vykreslene ako sa trbliecu upiry na slnku , ale tak treba si pozriet a potom budes vediet sama vediet ci sa ti to pacilo alebo nie, poznam dost ludi ktorym sa pacila 1 a paci sa im aj 2ka a boli na nej v kine ...takze aksa ti 1tka pacila odporucam pozriet si aj 2ku
nie nevidela a ani nebudem vidieť videla som asi cca 10 min z jednotky twilightu a stačilo mi tak isto aj kniha poľa mňa by tej autorke nemali dať pero a papier lebo je to strašné a režisérov a ostatných členov štábu z ničoho neobviňujem lebo tí jednali na základe knihy
akurát to pozerám..beriem to ako obyčajný film, ktorý pozerám pretože sa nudím..ale oproti jednotke sa mi páči viac..som zvedavá ako to dopadne, pretože knihy som nečítala, ale nie som do toho totálne zažratá, ako tie fanynky, ktoré o tom dookola melú a sú mimo z edwarda (teraz už aj z jackoba)..pozerám to asi iba kvôli tým vlkom a ešte jasper a alice sú zlatí
áno a bolo to dosť hrozné. neviem či som od twilightu (lebo ten sa mi celkom páčil) videla toľko kvalitných filmov ale bolo to nejaké prázdne a dosť nudné. asi k tomu prispieva aj to, že som to videla na nete čiže kvalita minimálna. ani hudba sa mi nepáčila, ktorá bola v jednotke super a fakt by mali obmedziť množstvo bieleho púdru. edward vyzeral smiešne.
nie. všetko, čo má niečo spoločné s Twilightom bojkotujem odvtedy, čo to malo tú masívnu kampaň na Birdzi. nie, že by som to robila naschvál. ale mne sa to tak sprotivilo! a ešte k tomu ma odpudzuje aj slovo twilight. je celé divné. taký harry potter alebo artemis fowl znejú pekne. ale toto nie.
Ešte nie, ale chcela by som, uvidím ako sa mi to podarí.... Videla som jednotku, ale len raz,a je to také teenagerské, ocenila by som viac akčnosti, temnosti, drámy, ponurosti a taak.... z dvojky som zatiaľ videla iba pár obrázkov a Jacob je strašný cukrík, až mi je to do smiechu Teším sa však na Volturiovcov...
Veľmi mi však vadí tá šialená kampaň okolo toho všetkého... všade na Vás vyskakuje Twilight a pomatené fanynky, ktoré vykrikujú ,, uhryzni ma""... tým hercom vôbec nezávidím... toho všetko Vám dokáže dokonale znechutiť niečo, čo sa Vám spočiatku páčilo.... a pokiaľ viem, režíruje to Chris Weitz, ktorý úžasne domrvil Zlatý kompas - kniha je úžasná podotýkam.... Film sa nedá postaviť iba na špeciálnych efektoch, čo dnes bohužiaľ veľmi letí... hlavne, čo sa týka fantasy...no ale nechám sa prekvapiť
pozriem si to ale len z ucty ku knihe...prvý a druhý diel (knihy) Twilight a New Moon su naozaj dobre, dokonca dost dobre, vecsina ludi to nema rada uz len z principu ze je to komercne...ale prvy film bol taky prepadak ze az...uplne to pokazili...
Videla..Určite to bolo oveľa lepšie ako Twilight. Twilight bol taký nekompletný - úseky niečoho spojené do filmu.Veľa zaujímavého čo bolo v knihe tam chýbalo a skôr ma to nudilo.No na New Moon mi vôbec nevadilo ,že niektoré úseky vo filme boli pozmenené a niektoré časti tam chýbali.Páčilo sa mi to .
Tak nemusím vôbec tieto filmy, ale pozeral som obe a môžem povedať, že jednotka ma viac bavila (asi preto lebo tam bolo viac dievcat...), ale inac nemusim... Napr. omnohho viac sa mi pacil film Zabavny park kde hrala taktiez Kirsten Stewart a teda bol o nieco lepsi ako Twilifght atd...
videla som ho,myslim si ze 2jka je lepsia nez 1tka,lebo má viac "grádov" proste sa tam trochu aj niečo deje,teda s porovnaním s prvou castou je to lepsie,a bude tam aj jackob trochu viac v popredí,takze to bude kul=o) urcite sa oplatí istna to do kina..
VIDELA SOM. NO JA NEVIEM TO POSUDIT CO BOLO LEPSIE. ALE KNIHA SA MI URCITE VIACEJ PACIL NEW MOON.. A SOM RADA ZE TAM BOLO VIACEJ Z JACOBA LEBO ONE JE UPLNE SKVELY WAAAAA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
CSFD (Cesko-Slovenska filmova databaza)
» www.csfd.cz/film/251399-twi...
IMDB (Medzinarodna filmova databaza)
» www.imdb.com/title/tt1259571...
Myslim ze to hovori za vsetko... Jednotka je na tom o nieco lepsie, ale podla mna tiez picovina dost mocna
Veľmi mi však vadí tá šialená kampaň okolo toho všetkého... všade na Vás vyskakuje Twilight a pomatené fanynky, ktoré vykrikujú ,, uhryzni ma""... tým hercom vôbec nezávidím... toho všetko Vám dokáže dokonale znechutiť niečo, čo sa Vám spočiatku páčilo.... a pokiaľ viem, režíruje to Chris Weitz, ktorý úžasne domrvil Zlatý kompas - kniha je úžasná podotýkam.... Film sa nedá postaviť iba na špeciálnych efektoch, čo dnes bohužiaľ veľmi letí... hlavne, čo sa týka fantasy...no ale nechám sa prekvapiť
1. scéna, kde Bella kričí zo sna a Charlie ju utešuje. Nechápem prečo, ale prišlo mi to neskutočne smiešne
2. keď si Edward dal dole košeľu. Skoro som sa dogrcala.
3. už spomínaná scéna v Alicinej vízii. Edward tam bežal ako v pobrežnej hliadke.
4. scéna, kde Edwarda zasahuje Jane. Tá spomalená. Skoro som umrela smiechom.
5. posledná scéna, kde sa Bella rozhoduje medzi Jacobom a Edwardom. Tiež neviem prečo. Asi preto, lebo je Patizón taký škaredý.
Toť môj názor