Videli ste v Tv v akom luxusnom kriminále bude sedieť ten vrah (vraj nordický typ) Breivik?
V Česku, Brne je hrad Špilberk a tam sú také kopky, kde by sa fešáčik mohol vyšantiť v zabíjani potkanov, myší a inej hávede do sýta....len škoda, že Nori o tom nevedia..........filip
myslím si, že ho aj tak niekto v tom hotely otrávi skvôr č
@zajko30 na Spilberku som bol a pod nim pisal prijimacky.. inac suhlasim.. keby bola spravodlivost, dostal by 20 rokov mucenia a hladovania.. nasledne smrt
tu si clovek za cely zivot na take byvanicko nenasetri.. a pritom staci norske obcianstvo a pozabijat 70 a viac ludi.. take jednoduche.. co tu este robim???
musim vas sklamat ale v norsku je to proste tak ..tam skarede veci nemaju ... co cakate ...basu jak v leopoldove ...asi tazko ..kedze ziadny komunisti ju nemali sancu v norsku postavit .......
skoda ze neviem najst obrazok jak to vyzera dnu v tej strednej skole ..... na takej urovni na akej su priestory strednych skol v norsku nebudu priestory nasich vysokych ani o 50 rokov ...takze nie je nic cudne na tom ake maju basy .....
"Nóri si systém luxusných väzníc pochvaľujú. Tvrdia, že do dvoch rokov sa im za mreže vráti len 20 percent prepustených. V iných európskych štátoch a v USA je to okolo 50 percent."
Uvedomte si že väzenie má byť prevýchova. Ale súhlasím toto je mimoriadny zločinec. A možno práve preto je mi veľmi sympatické ako sa k tomu Nóri postavili. Najväčší trest pre neho bude keď ho všetci zavrhnú a zabudnú to čo chcel. » pocitace.sme.sk/c/5992961/hacke...
Hold je to vyspelá krajina ktorá uznáva ľudské práva a čo najnižšie možné tresty, na tomto to vidno, pre tento prípad je to ale nehorázny fail, ale osobne si myslím, že nóri majú dobrú politiku a dobrý systém, ktorý ale čo je fakt neráta s takýmito extrémnimi prípadmi, a ten chlap by si mal posedieť niekde v guantaname.
Polovica bitdzákov ma označí za ko*ota ch*ja ale čo už....no vidíte...keď je slobodomurár...ináč slobodomurári niesu tajné spoločenstvo..čeknite net..na slovensku maju tiez svoje loze v BA, BA,a KE...normalne telefone cislo fax...normalna spolocnost....ale ak bol vodca loze sa necudujte...
P.S Obamov rodný lsit naozaj nieje pravý a a ani ho nemusel okázat pred tým ako sa stal prezidentom.(Bol ževraj písaný na stroji v roku 1950 anieco ale ma dva 100% identické pismena B v slove obama co nieje mozne na stroji...a áno toto spolu velmi súvisí
nesudte lebo budete súdeny .... a nemerajte nikomu lebo tak isto bude namerano aj vám. Ja ho neobhajujem ani nič, ale čo to vyrieši že dostane do životie 20rokov alebo bude vo vezení mesiac? .... ja si myslím že nič.
On vedel do čoho ide. Vidno, že Nóri nie sú v EU a majú svoj štandard. Už by sa mohli poučiť, že svet nie je ružový, a možno ich konečne začne zaujímať aj ostatný svet a, že sa tam dejú tiež také veci.
Keď sme boli v Nórsku pred 3 rokmi tak tí ľudia sú tam strašne naivní.
@matusha ja nehovorím že vidím do tej jeho blond hlavy alebo že viem čo chcel atď...ale naozaj len malé percento ľudí vie aké to v nórsku je čo sa týka politiky a pod.
Ja nechápem .... všetci vravíte kde je spravodlivosť? .... ale čo sa vam nepáči? .... radšej by ste mu dali doživotie? alebo trest smrti? ... pouvažujte .... každý sa dokáže zmeniť a odsudzujete veľmi priskoro. A naozaj nikto není bez chyby ja ich mam kopu ale nesúdim ani nič iného.
tak ak to je fakt pravda ako v tom clanku v @3 pišu tak zbohomrodina však to luxusnejšie jak náš byt pomaly a ešte si za to aj platíme a on tam bude zadarmo.. no díky, však byť bezďákom v Nórsku, tak radšej spravím nejaký trestny čin a budem dufať, že ma daju do toho luxus väzenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
(a keď toto spolužiačka spomenula, tak sme začali hromadne uvažovať nad tým, že keď budeme v hmotnej núdzi, necháme sa v Nórsku zatknúť
» www.topky.sk/cl/1000036/1283...
Ta krajina zaspala na vavrinoch , tajne sluzby - nic
Policia nenosi zbrane ...
Ten chlap ich aspon prebral z naivity , raz pride nico ovela horsie .
Toto je akurat pre neho.
Skoda ze ho nemoze zavriet maticka Rus.
a mozno to co vravi su len pravicove kecy a cely jeho plan spocival dostat co najviac rokov v tomto "vazeni"
» www.cas.sk/clanok/203182/t...
Uvedomte si že väzenie má byť prevýchova. Ale súhlasím toto je mimoriadny zločinec. A možno práve preto je mi veľmi sympatické ako sa k tomu Nóri postavili. Najväčší trest pre neho bude keď ho všetci zavrhnú a zabudnú to čo chcel. » pocitace.sme.sk/c/5992961/hacke...
» www.cas.sk/galeria/252358?...
Sorry neviem ci to zobrazí....no ale čo, v Nórsku neexistujú chudobní..ani priemerní..iba bohatí...
P.S Obamov rodný lsit naozaj nieje pravý a a ani ho nemusel okázat pred tým ako sa stal prezidentom.(Bol ževraj písaný na stroji v roku 1950 anieco ale ma dva 100% identické pismena B v slove obama co nieje mozne na stroji...a áno toto spolu velmi súvisí
Keď sme boli v Nórsku pred 3 rokmi tak tí ľudia sú tam strašne naivní.
Ak by sme aj mi mali take vaznice, radost pachat zlobu
keby neexistovala spravodlivosť aj na Zemi bolo
by nás už o polovicu menej...........filip
Inak podľa mňa takéto väzenia fungujú lepšie ako nejaké diery, odkiaľ aj potkany utekajú a aj tak je tam kriminalita, toto skôr človeka napraví..
A ešte nechápem obsah tej zátvorky v názve diskusie.. Čo tým chcel autor povedať? Zaváňa to rasizmom!
@hyalite aj decko? tak to neviem, ja aj o hentom viem len sprostredkovane