Ide o to, že mam takmer s priateľom 7 mesačný vzťah a keď mal môj priateľ pred istým časom zlomenú nohu chodila som ku nemu a jeho brat u nich doma mi parkrát hladkal vlasy a o par dni mi jeho brat na fb ukazoval fotku 2.nabitých chlapcov s tetovaním pyta
Jaka komplikovanost,ale kedze mna nikto nechape,tak som to pochopil ...no ze nech sa priatelov brat stara o svoju holku a nech ta necha na pokoji..tomu neni trapne ta balit?
alebo ho (priatelovho brata) vypovokuj az tak ,ze sa skoro nieco stane,ze ho necha jeho holka aby vedel,ze co ma..a s bratom potom bude na noze
Prateľov brat už svoju čaju chcel nechať a neviem či nie kvôli mne a aj moji bratranci sa poznajú s nimi a neviem či mojim bratrancom niečo nehovoril priateľov brat o mne
Jeden s mojich bratrancov keď som mu povedala, že prídem sa nim s priateľom povedal, že nech ide s nami aj priateľov brat a jeho čaja. A viem, že priateľovho brata čaja na mňa rozprávala debiliny a už keď som o tom počula čo na mňa ona rozprávala som jej chcela povedať, že jej frajer ma na mňa iný názor .
no to viem, ale preco mi mi potom povedal, ked som s nim sla sama v aute , ze ma kedykolvek odvezie na aute....a raz za mnou prisiel na aute ked som utekala na autobus tak prisiel sa mnou vysmiaty ako slniecko ..... moj priatel ziarli na svojho vlastneho brata
a prečo by sa potom pytal, že ci sa mi pacia namakany chalani s tetovanim ked sompovedala ani velmi nie tak ako keby bol vtedy smutny a povedal, ze pytal sa preto lebo on je taky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
No ale bola som v podobnej situácii.
Proste chlapcovi vysvetli nech sa spamätá a ak to jeho mozog nedokáže spracovať, tak sa mu vyhýbaj. .... on to potom snád pochopí.
alebo ho (priatelovho brata) vypovokuj az tak ,ze sa skoro nieco stane,ze ho necha jeho holka aby vedel,ze co ma..a s bratom potom bude na noze