ahoj. a kedy ty chces nastupit? este tento rok?alebo az buduci? lebo ja som vycitala na tej stranke ze da sa aj tento rok este. a chces studovat v anglictine ci nemcine? ja by som chcela business studovat
@3 budúci rok maturujem, a chcela by som tam ísť na prekladateľstvo, ale asi v angličtine začať, a fakt by som chcela vedieť, či potrebujem maturu z nemčiny, alebo mi stačí certifikát z angličtiny, alebo čo
@barbydka odkial mas ze na Uni Wien sa da studovat v anglictine? ja mam taky pocit ze urcite neda, jedine ze zacnes v nemcine a postupne budes mat niektore predmety v anglictine... lebo mam vela znamych co tam studuju a niektory by aj uprednostnili studium v anglictine ale kedze neni, tak musia po nemecky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
čo chceš ísť študovať?
The teaching languages are both German and English. Therefore, a good command of the German language is recommended.