hak- hormonalna antikoncepcia
a neniči to plodnosť samcov, ale mutuje to vodné živočíchy (trebars sa z nich stávajú hermafroditi - objopohlavný živočích, menia pohlavia (zo samičky na samcov a naopak, takže niesu schopný sa rozmnožovať).
A viete, že keď jete kuriatka z veľkochovov (skoro všetky čo kúpite v obchodě okrem tých BIO), dostávate do seba hromadu hormónov, ktorými sú umelo dokrmované, a preto už v útlom dectve (5-8rokov) z toho rastú dievčatkám prsia?
@dzi : no, tak zhodnoť sama, či sú umelé hormony v tvojom tele i inak škodlivé.
(nápoveda: ISTEŽE Sú!!! a tiež tie z HAK, akorád že na tom farmaceutické spoločnosti z gynekologmi v čele, tolko zarábajú, že sú schopny ťa presvedčiť o opaku)
@dzi - poviem ti to tak - naši predkovia - prežili celý život na poli - samí prach a špina, hygiena nebola určite stopercentná no predsa si žili šťastne a nemali kožné problémy, alergie a iné choroby z ktorých človeku až zastáva rozum. Tým nechcem povedať aby sme sa do tej doby vrátili ale prehnaná starostlivosť o naše zdravie nám viac škodí ako pomáha. Všetko z mierou.
@dzi : no isteže exzistuješ, ale skor či neskor, prídu následky, teda v závislosti na dobe, ako dlho budeš do seba tie hormony dostávať. proste nič umelé nieje zdravé. A sic toho umelého v našom živote prijmeme kvantum, HKA užívaš prepokladám denne. Takže to je kvantum zo všetkeho to najvetsie.
@zeedy ja ich zatím nedostávam :p.. a neužívam vobec...len premýšlam..
ale cola ma aj zdraviu rospešné látky...=Daj ked je umela a som ju už raz zavrhla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a neniči to plodnosť samcov, ale mutuje to vodné živočíchy (trebars sa z nich stávajú hermafroditi - objopohlavný živočích, menia pohlavia (zo samičky na samcov a naopak, takže niesu schopný sa rozmnožovať).
A viete, že keď jete kuriatka z veľkochovov (skoro všetky čo kúpite v obchodě okrem tých BIO), dostávate do seba hromadu hormónov, ktorými sú umelo dokrmované, a preto už v útlom dectve (5-8rokov) z toho rastú dievčatkám prsia?
chúdata zviertka=/
(nápoveda: ISTEŽE Sú!!! a tiež tie z HAK, akorád že na tom farmaceutické spoločnosti z gynekologmi v čele, tolko zarábajú, že sú schopny ťa presvedčiť o opaku)
nie neodsuduzujte ma!
ale cola ma aj zdraviu rospešné látky...=Daj ked je umela a som ju už raz zavrhla..
a este aj muzskeho poholavia!