áno, mala som časy, kedy sa mi brutálne nechcelo a jedávala som doma len jogurty, šaláty a hummus so zeleninou, ale teraz počas lockdownu, keď robím z domu a nechodím do reštík ma úplne baví si vyvárať a vymýšľať všelijaké dobroty, varím zdravo, dosť improvizujem a veľmi si to užívam
tak zrovna kacku na vine som este neskusala,ale nezomriem a aj mi to chuti. buduci muz je domace prasiatko, takze ten by zjedol aj keby mu vyvarim ponozku
@milgamman@14 Tak vie, ale napríklad u mňa všetko iba jednoduché jedlá a nič zložité, takže ja sa moc skromným pohľadom nepovažujem za človeka, čo by vedel nejako obdivuhodne variť. Varím si skôr lebo si musím, aby som zahnal hlad, aj keď ma varenie moc nebaví.
Neumriem od hladu a ľuďom zvykne chutiť, čo navarím. To, že nezvyknem variť komplikované jedlá beriem viac ako pozitívum, než naopak, pretože šetrím čas a výsledný efekt je aj tak v podstate rovnaký.
@milgamman@17 Hladná by si nebola, ale či by ti stačil čaj, káva, chlieb vo vajci, praženica, cestoviny.. je zas otázne. Na segedín si netrúfam, to by som radšej išiel píliť alebo kálať drevo, aby ma neprešla trpezlivosť pri ňom jak sa to robí.
rada varím, ale milujem tie jedlá dochucovať potom som na seba aj týždeň hrdá, keď sa mi podarí vytvoriť nejakú úžasnú chuť a úplne sa teším z toho jedla ako keby som vyhrala milión.
Škoda ale, že teraz varím len pre dvoch a nemôžem dať ochutnať moje dobroty aj ostatným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Škoda ale, že teraz varím len pre dvoch a nemôžem dať ochutnať moje dobroty aj ostatným