v noci z dňa pred mojimi narodeninami na môj deň narodenín je "Evropská noc pro netopýry"..
a inak je ešte SNP a International Day against Nuclear Tests
pozerám tie sviatky, niektoré ma celkom zaujali, napríklad, že 15.2. je deň osamelých... aké milé...
pri 4.4. - medzinárodný deň bez násilia mi napadlo, že by som mala povedať starému, nech ma aspoň v ten jeden deň nebije... ale ono to asi nie je smiešne...
ďalej je fajn nadväznosť - 6.5. deň bez diét a 10.5. "pohybom k zdraviu"
4.6. deň nevinných detských obetí agresie - sú aj vinné???
20.11. je deň bez fajčenia a zároveň medzinárodný deň absurdít, pobavilo takto na záver...
zachvilu mam narodeniny a nechcem ich mat budem stara .. ale vobec ich neriesim pre mna je to den ako kazdy iny je mi jedno kto mi zabahozela kto nie kto mi co da hlavne ze ten den stravim s uplne uzasnymi ludmi a bude sa pit a jest a oslavovaaat jupiii a rozhadzovat rukami nohami ako po granate ae taky den moze byt kazdy ..cize nebude nicim specialny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak je ešte SNP a International Day against Nuclear Tests
skôr je zaujímavý dnešný deň, hoci myslím, že nie je medzinárodný, ale u nás je celkom známy - 25.3. je deň počatého dieťaťa.
Čo je dosť sranda Keďže keby som sa veeeľmi chcela škatuľkovať, tak sa zaškatuľkujem medzi postneonuhipisakov Je to proste osud, to nezmeníš
pri 4.4. - medzinárodný deň bez násilia mi napadlo, že by som mala povedať starému, nech ma aspoň v ten jeden deň nebije... ale ono to asi nie je smiešne...
ďalej je fajn nadväznosť - 6.5. deň bez diét a 10.5. "pohybom k zdraviu"
4.6. deň nevinných detských obetí agresie - sú aj vinné???
20.11. je deň bez fajčenia a zároveň medzinárodný deň absurdít, pobavilo takto na záver...
to je na jar !
Zelený štvrtok
Medzinárodný deň boja proti hluku
zajimave
Svetový deň hemofílie
Zelený štvrtok
Medzinárodný deň boja proti hluku
xD rofl
-medzinarodny den manzelstva
-medzinarodny den mokradí
nie je fér! :ehm:
a podľa iného zdroja je deň mojich narodenín jedným z dní v týždni National Geography
a potom som našla "Eat a Cranberry Day", ďalej Doctor Who /nič moc/ Day, Saint Clement's Day /čo vysvetľuje, že na moje narodeniny má meniny Klement/
och... made my day ^^