ale ináč... ono je to taká otázka že je dosť ťažké byť si odpoveďou aj keď človek vie niekoľko takých o ktorých sa hovorilo že sú oficiálne, lebo... hm. lebo! vlastne čím dlhšie nad tým teraz rozmýšľam, tým zvláštnejšia mi príde predstava že by existovala naozaj jedna oficiálna jednoznačne správna odpoveď na túto otázku. lebo napríklad oko to nie je, pričom ako veľmi v ňom dokáže bolieť už jeden skurvený vlas, čo je vec ktorá vlastne nikde inde na tele nie je schopná spôsobiť žiadnu bolesť... a... tak...
@aprilynne ironicky samozrejme
ale poviem ti, mala som zlú náladu, ale "ruka zvrchu" mi ju trochu vylepšila (ale aby si sa necítila zla, ja tiež neviem, ako by som to pomenovala )
No mme sa to nezda. Skus si dat smietku do oka a na jazyk alebo do neho buchni alebo na neho zasviet silnym svetlom. Nie je mozne tvrdit vazne ze jazyk je najcitlivejsi. Jazyk je doletity senzor ale nejak extra citlivy nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a @3 !
ale tak celkovo si myslím, že to bude ústa dutina
ale bradavky ma prvé napadli...ale tie to fakt nie sú
ale ináč... ono je to taká otázka že je dosť ťažké byť si odpoveďou aj keď človek vie niekoľko takých o ktorých sa hovorilo že sú oficiálne, lebo... hm. lebo! vlastne čím dlhšie nad tým teraz rozmýšľam, tým zvláštnejšia mi príde predstava že by existovala naozaj jedna oficiálna jednoznačne správna odpoveď na túto otázku. lebo napríklad oko to nie je, pričom ako veľmi v ňom dokáže bolieť už jeden skurvený vlas, čo je vec ktorá vlastne nikde inde na tele nie je schopná spôsobiť žiadnu bolesť... a... tak...
heh máš 100% pravdu....filip
ďalej to bol jazyk
ušná chrupavka
netuším :/ :/
chrbtová strana ruky
a očná rohovka...asi
alebo môže to byť aj jazyk a viacero častí telailynne, tvári sa, že má 7 rokov, dnes 20:15
.... aha, už ma predbehli ale odpoveď som si pomyslela ešte pred otvorením fóra!
a neviem, mňa uši napadli ako prvé
ale poviem ti, mala som zlú náladu, ale "ruka zvrchu" mi ju trochu vylepšila (ale aby si sa necítila zla, ja tiež neviem, ako by som to pomenovala )
a neviem preco vas napada ucho alebo oko atd.