včera večer boli na nete videá kde chytili ukrainski pacholci z kyjeva náčelníka polície niekde na východe a podrezali ho pred jeho ženou, v zábere bola len ona možno tam boli aj jeho deti a video kde išli ukrainskí motoristi cez nejakú dedinu tam sa ich ľudia sami snažili zastaviť tak začali do nich strielať, kto vie čo ďalej sa porobilo
ale sere ma to lebo uz aj nasi pacholci na cele s kalinakom sa zacali pchat zapadu do riti, im tu velice ponukaju priestory keby si tu chcu zriadit predsunute zakladne. Aby sme si to este kus neodsrali aj my.
Áno, nechápem ze kdosi o tom.nevie, ľudia na birdzi sa dozvedia ze je 3. svetová az keď im vybuchne mesto, OMG však o tomto su plné aktuality.sk deň co deň...
Ako vieš, že sú to fašisti? Nie sú to nejakí extrémisti?...alebo len ja neviem, čo to je "fašista"?
V každom prípade, nič neviem, ale medzi ruskom a ukrajinou nejde už len o Krym, mám taký pocit.
@james144 na nete je kopu videi. O genocide by som nehovoril, kazdopadne uplne koser to nie je. Uz odkedy sniperi strielali do vlastnych zacala byt cela ta revolucia nejaka podivna.
@tommyhot videl som rozne videa ale prave mi ide o tu genocidu. Lebo to sa mi nezda. Ukrajina nie je tak uzavrena, ze by sme o tom nevedeli, ak by tam nieco take prebiehalo. Trochu mi to pride ako nejaka Ruska propaganda.
@james144 tak najskôr som to dosť zle nazval. Ale išlo mi hlavne o to že na východ boli vyslané ukrajinské jednotky na zásah proti proruským demonštrantom, ako som už vyššie spomenul tak popravili konkrétne veliteľa milície v Doneckej oblasti, a podobné zásahy proti civilom ktorí nechceli aby čo i len armáda prechádzala cez ich obce, našťastie boli niektorí tí vojaci dosť rozumní na to aby nič nespravili a po príchode na miesto odovzdali zbrane lebo vedeli že by to nemalo cenu a že idú proti svojim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
len či o tom viete
ale bol si tam osobne, ze to mozes takto isto tvrdit?
včera večer boli na nete videá kde chytili ukrainski pacholci z kyjeva náčelníka polície niekde na východe a podrezali ho pred jeho ženou, v zábere bola len ona možno tam boli aj jeho deti a video kde išli ukrainskí motoristi cez nejakú dedinu tam sa ich ľudia sami snažili zastaviť tak začali do nich strielať, kto vie čo ďalej sa porobilo
nastastie to ale nie je priamo u nas
a ty by si sa mal viac venovat frajerke ako Ukrajine
ved uz idem uz idem
ale sere ma to lebo uz aj nasi pacholci na cele s kalinakom sa zacali pchat zapadu do riti, im tu velice ponukaju priestory keby si tu chcu zriadit predsunute zakladne. Aby sme si to este kus neodsrali aj my.
V každom prípade, nič neviem, ale medzi ruskom a ukrajinou nejde už len o Krym, mám taký pocit.