Viete odstranovat z obrazku text bez poskodenia podkladu?
prosim, surne o pomoc... mam jeden obrazok, ktory chcem pouzit ... no cez stred obrazku ide text, ktory nijak raz neviem odstranit... nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by to vedela dat prec bez toho, aby sa podklad obrazku, teda to, na com ten text je,
hmmm skus v skicari ... nazoooomuj .. naber do ,,odkvapkavatka" farbu a ,,zakoceckuj" naliatim farby na pismenka.. .. nebude to dokonale ale ked to niekto nebude podrobne studovat nezisti ze je to jendoducho zatrete verim ze si pochopila mojmu nezrozumitelnemu vykladu
nooo...ja by som odporucala photoshop (da sa to roznymi sposobmi), ale bude to dost nadlho, ked to chces mat pekne a aby to nebolo vidiet, ze si sa s tym hrala
@4 neviem ci rychlo klonovacim razitkom to pojde, aj ked na niektorych miestach to moze byt trosku problematickejsie...v kazdom pripade, na krku by som to skusila rozmazat (nastroj-taka kvapka, neviem ako sa vola)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov