to je subjektívny názor, že nokie sa kazia..... mal som 2 sonyericssony a na jednom odisiel joystick na druhom uz v pohode, pretoze som si vyberal mobil bez joysticku. potom som mal HTC PDA s win mobile...spokojný som bol ale teraz mám nokiu so symbianom S60 a myslím, že tieto nové nokijky su celkom slusne....s Xperiou nemam skusenosti, ale keby som si mal vybrat, tak N97 mini
Vybral by som si HTC, ale keďže to v ponuke nebolo, určite Samsung Wawe, Xperia X10 mini je taký kompaktný telefón, ktorý spracete všade kvôli rozmerom, ale enjako žeby funkciami ovplýval, to nie. Stačí sa pozrieť späť na predchádzajúce modeli, Satio ako pomaly reagoval a Vivaz, ktorému trvalo načítať sa 5 minút.... ďakujem "vlna" mi bude stačiť
@lienka777 dakujem ze aspon niekto ma rad samsungy. nwm co proti nim mate ja mam samsung s5230 a nemam s nim problem. iba ras mi zblbol a ked som ho chcela zapnut tak sa zacal zapinat a potom sa vipol a tak to islo dookola ale potom sa sam opravil. ale inac samsung je super!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov