Za rok robenia v skolke som prebalila tolko deti, ze ma tak druhorodicka dobehne mozno a co je na tom tazke? Ked nespolupracuju a nedaju sa ani vyzliect
nie je na tom nič náročné, a napriek tomu to veľké množstvo ľudí nevie. nevie myslím, že jednak nevedia dieťa poriadne udržať, aby sa nehýbalo, nevedia ju správne otočiť, nevedia ako utiahnuť, ako ju zapnúť, aby to dieťa neomínalo, nevedia ho poriadne utrieť, nevedia pri tom nenarobiť bordel, a okrem toho každé dieťa je iné, niektoré skutočne nevydržia na mieste a človeku to môže robiť problém. jasné, že ak to je tvoja 16568464ta plienka v poradí, tak ti to ani nepríde, ale práve u ľudí, ktorí nemajú vlastné deti, je to zaujímavá otázka (to neznamená, že im to príde ťažké, ale napríklad aj že to ešte neskúšali a netrúfajú si). ako otázka mi to príde legitímne
@bebekex v uk nie. V montesori kde bol mix 2-5 niektore 3.5 rocne deti este neboli naucene.... Ked som mala sluzbu na odplienkovavanie, teda ze kazdu polhodinu chodis za detmi a idete na wc (a takych mas 5 napriklad narzlaz) to bola zabava. Radsej som mala sluzbu na plienkovani (takych bolo najviac) to je len ze menis plienky pol dna
@torpedo08 žiješ v celibáte starky? . dieťa prebaliť ešte nie je problém žiadny. robil som ošetrovateľa 4 roky pri senioroch, tam to bolo podstatne horšie a namáhavejšie. ale práca šľachtí
Ešte som to nerobila ale na hovná a chcanky som už naučená upratovať po mačke a že mačacie šťanice smrdia extrémne :S takže na tieto nechutnosti som už zvyknutá ale na manévre s dieťatkom a plienkou nie
Neskúšala som, ale myslím, že dosť by záležalo od dieťaťa. Kamarátkin syn chytá pri tom také záchvaty, reve, kope, takže viem si predstaviť, že nie vždy to je také ľahké, ako sa tu niektorí vyjadrujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov