Milovana osoba moze byt aj napriklad aj rodic a ak by ten moj sen mal negativny vplyv na okolie ktore mam rad, tak by som sa samozrejme vzdal.
Ak narazas napr. na situaciu ze chcem ist studovat do zahranicia=moj sen a moja milovana osoba=dlhorocna priatelka by to zamietala, tak by mi neprislo prijemne ze ma clovek s ktorym si viem predstavit buducnost brzdi. Ale tak to je proste situacne, to sa neda predpokladat ze co keby, keby bla bla...
Kedysi? Ano aj son to urobil.. dvakrát a dosť, nikdy sa mi to časom nevyplatilo, ja vzdy myslim na druhých resp aj teraz ale už to ma hranice pokial zajdem
Moj najvacsi sen a ciel je, ze raz budeme (aspon teda ja a moje okolie) zit v skutocne slobodnej bezstatnej spolocnosti. Toto je pre mna dolezitejsie nez cokolvek ine.
Druhy najvacsi sen je si zajazdit na Kawasaki Ninja H2. Tohto sna by som sa kludne vzdal. Mozem si kludne zajazdit aj na Ninja ZX10
niekedy som bývala tak naivne obetavá, že by som z fleku dala áno, no časy sa zmenili a ani tá milovaná osoba možno so mnou nebude večne. treba myslieť aj trochu sebecky.
Milovaná osoba ma nechala presne kvôli tomuto.. Človek by mal v prvom rade myslieť na seba a ak vás partner naozaj ľúbi, nemal by vám to vyčítať a brániť vám v tom..
Ziadne sny si neplnim ani ked som sam a neviem si predstavit ze by som vobec s niekym bol kedze som taky aky som a iny byt neviem ale tak teoreticky keby som niekoho mal tak by som sa nemal coho vzdavat vlastne lebo ziadne take velke sny ktore by niekoho obmedzovali nemam
nie. alebo si len neviem predstavit taku situaciu. lebo the way I see it, ak mam byt s nejakym partnerom, tak sme dostatonce kompatibilni v zakladnom smerovani, cieloch... moj sucasny artner od zaciatku vedel, ze chcem cestovat, aj na dlhsie, takze erazmus bol bez debaty. nebol by to dobry vztah ak by bol v konflikte s mojimi snami.
samozrejme ale ak sa tam beru aj rodicia/surodenci, viem si predstavit ze keby sa proste deje nieco vazne tak nebudem idiot a pomozem aj na ukor mojich snov ak je to potrebne
a moja milovana osoba by to po mne, myslim, neziadala - a preto aj do istej miery (zalezi od sna) si to viem predstavit
ale pokial je to nieco, co je pre cloveka zakladna podstata a nevie byt bez nej stastny, tak samozrejme neda sa toho vzdat pre niekoho ineho, potom by s tym dotycny nikdy nebol zmiereny
@willbebetter aj pre mňa to bolo ťažké a áno, vyčítala som.. Ale zmenilo to naše životy, priala som fakt, že to bolo vtedy správne, aj keď som to nikdy neprijala
Asi ano, kedze ja nemam nejake dlhodobo velke a jasne sny a ciele, ktore by som si tuzila dosahovat. Ale nechcela by som aby to vyzeralo tak, ze zatial co ten druhy si bude plnit sny, tak ja budem sediet doma a tesit sa z toho. Idealne by bolo mat spolocne sny, kde sa navzajom podporujeme, pomahame a usilujeme ich dosiahnut.
akurát riešim podobnú situáciu a som celkom zúfala z toho miestami, stále to tak visí vo vzduchu, čas sa míňa a urobiť definitívne rozhodnutie je priťažké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak narazas napr. na situaciu ze chcem ist studovat do zahranicia=moj sen a moja milovana osoba=dlhorocna priatelka by to zamietala, tak by mi neprislo prijemne ze ma clovek s ktorym si viem predstavit buducnost brzdi. Ale tak to je proste situacne, to sa neda predpokladat ze co keby, keby bla bla...
Moj najvacsi sen a ciel je, ze raz budeme (aspon teda ja a moje okolie) zit v skutocne slobodnej bezstatnej spolocnosti. Toto je pre mna dolezitejsie nez cokolvek ine.
Druhy najvacsi sen je si zajazdit na Kawasaki Ninja H2. Tohto sna by som sa kludne vzdal. Mozem si kludne zajazdit aj na Ninja ZX10
samozrejme ale ak sa tam beru aj rodicia/surodenci, viem si predstavit ze keby sa proste deje nieco vazne tak nebudem idiot a pomozem aj na ukor mojich snov ak je to potrebne
a moja milovana osoba by to po mne, myslim, neziadala - a preto aj do istej miery (zalezi od sna) si to viem predstavit
ale pokial je to nieco, co je pre cloveka zakladna podstata a nevie byt bez nej stastny, tak samozrejme neda sa toho vzdat pre niekoho ineho, potom by s tym dotycny nikdy nebol zmiereny
povedzme co velmi chcem v zivote je byvat v dome, ktory si stejne nikdy nebudem moct dovolit nadobudnut inak ako dedicstvom
ale vzdala som sa vela veci kvoli blizkym ludom a asi by som to nadalej tak urobila, lebo som trosku rohozka