Vcera som urobila domacu knedlu a sami splaskla ..no i ked raz za cas sa nieco nepodari ..varim a niekedy ma to aj nebavi ale aj bavi vtedy to vyzera a aj chuti suprovo
ja inak fakt nechápem čo je tak ťažké na varení ok,keď to človeka výsostne nebaví,ale ČO je ťažké na jednoduchých jedlách...veď netreba hneď variť sviečkovú, ale niečo 'základné' navariť by mal podľa mňa byť schopný ktokoľvek
pripajam sa k @chanteuse , ako jak sa sa nevediet varit?
upiect plneneho moriaka s neviemakou fancy trojchodovou oblohou asi nevie kazdy, ja tiez nie
ale sak ked viete soferovat, pouzivat pocitac, okupat sa, povysavat, tak ako niekto nemoze ani tusit, ako by sa malo varit?
vezmem surove veci, aplikujem dochucovadla a tepelne posobenie, kym sa to da zrat, nie? ked to neni moc dobre, tak sa poucim a nabuduce spravim lepsie
Viem, mojou novinkou su rizota ktore na pohlad vyzeraju akoby ich niekto vygrcal, nasledne zase zjedol a vysral, ale zato si skromne myslim ze chutia celkom ok
Viem robit curry, nudlicky a cili spicy jedla, bezmasite, netusim kolko maso stoji alebo sa vari, ci co sa s nim robi. Mam rada studene bulgurove kus kus jedla. Nesmie chybat wasabi a sriracha soois. Cize pre mna pochutka, pre inych grc. Plus neznasam slivensku kuchynu a take specialutky, polievky, gulase bleee. Cuze pre seba varit viem. Aj piect mbam milujem sladke smakocinku. Vcera som robila ppc cestovinky, olivy,cesnak,cubula,olej a rukolove pesto mnaaam. Dneska curry polevka zeleninova rozmichovana stiplava mnaaaam. Neznasam varit, ale kvoli setreniu to robim.... Niekedy len pizza v rure alebo ovsene vlocky, ovocie, orechy...
varenie nie je zložité, a naučil som sa, nie je problém. ked mame peniazky, nie je problém s ničím. naučiť sa dá všetko. a internet je načo. pomožem si, ked by som potreboval nejake tie špagety zvládne naozaj hocikto, mimochodom moje najoblubenejšie jedlo.
ja sa ucim varit co najroznejsie druhy jedal, lebo spagety mi uz nechutia a mali ste vidiet moju radost, ked som robila prvykrat dusenu ryzu (nie v sacku) a perfektne sa vydarila
Viem variť a trúfam si povedať, že na dosť dobrej úrovni, keďže už som varil aj na svadby a rôzne oslavy, ale pre samého seba ma variť nebaví. Takže áno, viem variť, ale aj tak by som zomrel od hladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ešte ho to aj baví čiže nevarím často
fajná kuřba.
zdravý človek by sa mal vedieť o seba postarať bez ohľadu na reprodukčné orgány, tie predsa k vareniu nepotrebuje
upiect plneneho moriaka s neviemakou fancy trojchodovou oblohou asi nevie kazdy, ja tiez nie
ale sak ked viete soferovat, pouzivat pocitac, okupat sa, povysavat, tak ako niekto nemoze ani tusit, ako by sa malo varit?
vezmem surove veci, aplikujem dochucovadla a tepelne posobenie, kym sa to da zrat, nie? ked to neni moc dobre, tak sa poucim a nabuduce spravim lepsie
Ale ostatným chutí keď niečo uvarím, tak prečo im neurobiť radosť.