@bress no, na to bravčové sa chystám už dlho (robila som zatiaľ tuším len živánsku a vraj bola dobrá, teda nie tú klasickú v pahrebe, ale podobnú v rúre) a hovädzie mäso... no to u nás moc nejde, hlavne ja ho nejem, aj mi nechutí a aj mám takú sprostú filozofiu, že kravy sú na mlieko a nie na mäso
@ohavnost podla mna hovadzie najlepsie, ked clovek vie ako zrobit. Doma sa da zrobit napr. paradny stavnaty makky steak, alebo v omacke zadne stehno atd. Sice divina je lepsia ale tu treba davat odstat v koreninach a octe, dlho dusit atd. S tym je fakt vela roboty ale je naj no.
@ohavnost das ake chces ale aj tak sa tam nedava to lepsie, lebo to ani nema zmysel len to co robia v jedalnach alebo tak, tak oni ho vobec neobrezu a nechaju na nom hromadu tuku, keby sa s tym kusok pohrali hned by bolo lepsie
@bress to ja by som nemohla robiť v jedálňach, lebo ja vždy tak očistím mäso, že fakt ani kúsok mastného, lebo to neznášam, to asi nikto sa nepiple s kuracím tak ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
tak som to nepochopila
NO BOZE JE TAM TOHO!!!!!!
vlastne ňi.
Prevazne vacsinou viem robit maso a tak
kto chce jesť, nech príde za mnou
ale taký fajný guláš z diviny, no dala by som si povedať
a pokiaľ si doma varíš sám guláš, tak si tam dáš mäso aké chceš