Ahojte, chcem sa vás spýtať či nepoznáte nejaké ubytko na víkendy kde sa dá normálne bývať len víkendy, myslím to tak že cez týždeň som v škole na intráku, lenže náš stredoškolský internát nedisponuje službami aj cez víkendy a na víkendy nemám kam ísť, do
@ninapp tak sú aj miesta na druhom konci Slovenska kam by sa ti asi nechcelo cestovať pol dňa
No v každom prípade skús nejaký penzión, kde sa dá vybaviť dlhodobé ubytovanie, penzióny nie sú také drahé, alebo skús priváty.
Poprípade by som ti vedela v blízkosti BA prvadepodobne vybaviť ubytko na víkendy, ale narovinu, musela by si byť zúfalá
@meana keď mi povieš cenu čo by si mi vedela vybaviť tak pristupim na dohodu a po pravde aj som zifala lebo googlim a googlim a nič, viem že aj na druhom konci sk ale tak západ je ideálny som z nr a v leviciach na intraku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No v každom prípade skús nejaký penzión, kde sa dá vybaviť dlhodobé ubytovanie, penzióny nie sú také drahé, alebo skús priváty.
Poprípade by som ti vedela v blízkosti BA prvadepodobne vybaviť ubytko na víkendy, ale narovinu, musela by si byť zúfalá
@erjedna vdaka za referenciu