Dnes ma ako úplne dostala jedna veta, ktorú mi napísala kamoška. Citujem: "zajtra príde môj frajer, s ktorým sme sa ešte nevideli". Očakávam Vaše reakcie, čo si o tom myslíte.
zažila som,neodsudzujem no ani nepodporujem ono sa to stane hneď..že sa človek namotá / zaľúbi aj do virtuálnej osoby..ja som s tým mojim volala v priemere každý druhý deň tak štyri hodiny..a vydržalo nám to 4 mesiace.. ach aká som bola naivná,že naša láska prekoná tie kilometre každopádne to bola milá skúsenosť,aj vytriezvenie
no, keby bola mladšia, tak by som to ešte vedela pochopiť.. ale je v mojom veku a to fakt ide mimo mňa. možno je to tým, že otázku vzťahov som si v hlave akosi prehodnotila a pozerám sa na to inak, to neviem. ale mám pocit, že proste v 20ke (pár mesiacov pred 20kou... na tom nič nie je ) je divné virtuálne s niekým chodiť a ani ho nevidieť. dúfam, že si ešte posielajú infantilné správy o tom, ako strašne sa ľúbia... :-!
bolo by to iné, ak by jej ten človek bol virtuálne sympatický, páčil by sa jej na fotkách, zašli by spolu na pivo a tak by z toho niečo vzišlo... ale toto?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale zase, ludia by sa mali spoznavat skutocne ne virtualne
toto si zasluzi potlesk v postelnej polohe =D
ked vidim neveria mne
ked neverim, ti co videli sa mi smeju
believe! nothing is impossible
bolo by to iné, ak by jej ten človek bol virtuálne sympatický, páčil by sa jej na fotkách, zašli by spolu na pivo a tak by z toho niečo vzišlo... ale toto?...