Stretli ste sa už s týmto vírusom, ktorý chcel od vás vymáhať pokutu, lebo ste vraj porušili nejaké autorské práva? Ako ste ho odstraňovali? Čo hovoríte na SpyHunter? ... vďaka za všetky rozumné odpovede
@nikki92 - nie je to vírus, ale scam. vírus je kus kódu ktorý sa nejak dostane do tvojho počítača, kopíruje sa na iné miesta, a médiá ktoré do compu zapojíš, a takto sa šíri ďalej.
scam je pičovina ktorou sa ťa niekto snaží oblbnúť aby od teba vytiahol prachy.
spusti task managera, natvrdo ukonči prehliadač v ktorom sa ti to spravilo, a pri ďalšom spustení by to mal zaregistrovať ako pád a buď neobnoviť adresy na ktorých si bola, alebo ti dať možnosť že ktoré karty znovu otvoriť. nájdi tam tu s tým scamom, a ODznač ju, nech sa nespustí. finito.
@midnight keby niekto realne na zaklade tamtoho vygrcku zaplatil, tak asi by nebol celkom v poriadku ja som sla do kolien uz len ked som videla pojem "Trestny zakonnik"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@nikki92 - nie je to vírus, ale scam. vírus je kus kódu ktorý sa nejak dostane do tvojho počítača, kopíruje sa na iné miesta, a médiá ktoré do compu zapojíš, a takto sa šíri ďalej.
scam je pičovina ktorou sa ťa niekto snaží oblbnúť aby od teba vytiahol prachy.
spusti task managera, natvrdo ukonči prehliadač v ktorom sa ti to spravilo, a pri ďalšom spustení by to mal zaregistrovať ako pád a buď neobnoviť adresy na ktorých si bola, alebo ti dať možnosť že ktoré karty znovu otvoriť. nájdi tam tu s tým scamom, a ODznač ju, nech sa nespustí. finito.