dnes som neičo započula a totiž, že zajtra je nie velmi dobre ist na internet pretože tam čaká nejaký špeciaálny vírus. čo je na tom pravdy? napíšte mi o tom viac
Ja mám Linux, mne nehrozí zmazanie ani jednej fotky Ale never tomu, takéto "dôležité oznamy" tu boli už hádam milionkrát a to by si musela ísť na stránku, ktorú ten vírus napadol a v ktorej kóde je napísaný a tie stránky väčšinou nebývajú stránky ako Gúgl alebo Birdz
@yukari tak v tomto sa mýliš za prvé neznamená že keď máš linux nemôžeš dostať infiltráciu a za druhé to je na serveoch takže nejde len o to či navštívy nejakú stránku a za tretie s a to tu včera riešilo stým vírusom ...
@4 hej, akurát v tej téme všetci riešite vírus, ale nikto nepovedal, o čo ide.. takže tá téma nie je zrovna najlepší informátor pre niekoho, kto fakt o ničom nevie
je to pravda od 1.aprila ma virus Confiker zasiahnut internet este vo vacsej sile v akej je v obehu teraz. Je to jeden z najnebezpecnejsich virusov vobec. je to nova zmutovana verzia virusu, ktorej ucelom je masivny utok na pc infrastrukturu a kradez dat.
Ak nemate zaplaty vo Windowse ci aktualizovany antivirus budu problemy ak ho dostanete.
@hajzelodkosti čísla sú čísla, tie ma nezaujímajú, mnohokrát sa čísla mýlia .. moje užívateľské schopnosti sú myslím, že viac ako priemerné A koniec, lebo už začína tá výmena
@cocca-colla cisla su cisla lenze tie cisla robia ludia, ktory su viac ako bezny uzivatelia su skor virus guru a taky ludia sa nemylia viac ako priemerne, ale menej ako ma v esete upratovacka
» pocitace.sme.sk/c/4369073/novy-... Ževraj má ten červ inštrukciu na 1.apríl ale ešte nevedia aká presne tá inštrukcia je....Som zvedavý čo zajtra napíšu, ako sa to prejaví, ale hádam nič vážne sa neudeje..
@cocca-colla tak verit mozem vselicomu teda skor nicomu lebo zatial ani neviem comu sa venujes ak analyze virusov a programovaniu ok nic si mi nepovedala, len sa schovavas zato, ze "nieco" vies pritom nenapises co.
Jednej neschopnosti tak teda svojich kamosv, kolegov, ucitelov neviem koho, ktory mozu balbotat, ale ak raz urobia viac nez eset potom ok beriem zatial su to iba kecalkovia a pochybovaci lebo stahuju programi s virusmi, ktore im bloknu eset (aj mne sa to stalo, ale bola to moja hlupost)
Pozri chlapček, za to, že ty nevieš ani v googli vyhladať článok a tom, čo dobré je a čo nie je ostatní nemôžu.
Napríklad ja mám kúpenú Vistu ultimate a mam kaspersky internet security a nikdy som nemal virus ani ziadnu infiltráciu v počítači.
Vysvetli ako môže byť žebrácky eset taký kvalitný, ked jeden deň urobia beta verziu, ktorá sa ma skúšať aspon nejaký ten mesiac a zbierať správy o chybách a hneď na ďaľší deň je z toho platená novinka.
A že ochrana 4. generácie sa mi chce plakať od smiechu keď to čítam. Jeho zabezpečenie sa dá obísť troma príkazmi cez príkazový riadok a hned je daný počítač hacknutý
Ak neveríš, tak uvidíš, ako rýchlo ti z pc vyťahám fotky ako si každý deň čúraš do plienok
@s3bastian moj krasnucky aky som ti ja chlapcek, po prve som starsi od teba ja neviem v googli hladat? Ja viem o googli viac nez ty o internete celkom Takze vaz slova Ja som nepovedal, ze ine antivirusy su zle ale radim eset k najlepsim ak nie najlepsi. hacknuty antivirus - to je slovo ktore definuje tento program...virus nehackuje to by si mal asi vediet ak nie tak si to vygoogli virus moze urobit zadne dvierka a moze sa dostat hacker lahsie na tvoj PC, ale urcite nemoze eset zabranit hacknutiu fyzickou osobou.
Ok nech sa paci ked pridem domov poslem ti svoju IP adresu a mozes zacat tahat ty hacker rad si to kuknem len nezabudni, ze aj ty mas svoju IP
nepozastavujem sa nad tvojou podpriemernou inteligenciou, ja ti napisem, ze sa hackne pc a ty to precitas ako hacknut antivir, vrat sa do skolky... asi ta nekojili, ked si bol maly
Neni to virus ale cerv Conficker tusim sa vola, asi by som mal pustit nejake downloady a prezeranie stranok na vidlach xD chcem aby sa mi dostal do compu, na vidlovom hddcku by bola sranda a kedze data mam pod linuxom nic sa im nestane xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vyhľadávanie
Ak nemate zaplaty vo Windowse ci aktualizovany antivirus budu problemy ak ho dostanete.
Ak sa tak nahodou stane ESET vydal zdarma jednorazovu zaplatu, ktora by mala tento virus odstranit: » download.eset.com/special/EConfic...
Moc o tom neviem, ale vyzera to na dobru supu
Pre viac info: » www.eset.eu/tlacove-confick...
Podceňuješ... ale neriešim.
Poznám ľudí, ktorí sa do PC naozaj vyznajú a zdieľajú ten istý názor.
A k tým číslam sa nevyjadrujem, nemá to význam
tak to asi nie su moc dobry, ked zdielaju ten isty nazor...co je dobre vyznat sa do PC? Ovladat par programov? Vybrat par srobikov a zas nasroubovat?
Pozri exsistuje take daco ako virus bulletin, ktory esetu uz myslim ze 6x za sebou udelil esetu cenu 100%
takze myslim, ze viac verim ludom, ktory virusom rozumeju nez tvojim kamaratom, ktorych eset sklamal pretoze nemaju zaplaty vo Wine.
Ja netvrdím, že moja "priemerná znalosť sa do pc" je založená na akejsi znalosti programov či šróbovaní bedne
Ver si čomu chceš ja ti to neberiem
Jednej neschopnosti tak teda svojich kamosv, kolegov, ucitelov neviem koho, ktory mozu balbotat, ale ak raz urobia viac nez eset potom ok beriem zatial su to iba kecalkovia a pochybovaci lebo stahuju programi s virusmi, ktore im bloknu eset (aj mne sa to stalo, ale bola to moja hlupost)
Pozri chlapček, za to, že ty nevieš ani v googli vyhladať článok a tom, čo dobré je a čo nie je ostatní nemôžu.
Napríklad ja mám kúpenú Vistu ultimate a mam kaspersky internet security a nikdy som nemal virus ani ziadnu infiltráciu v počítači.
Vysvetli ako môže byť žebrácky eset taký kvalitný, ked jeden deň urobia beta verziu, ktorá sa ma skúšať aspon nejaký ten mesiac a zbierať správy o chybách a hneď na ďaľší deň je z toho platená novinka.
A že ochrana 4. generácie sa mi chce plakať od smiechu keď to čítam. Jeho zabezpečenie sa dá obísť troma príkazmi cez príkazový riadok a hned je daný počítač hacknutý
Ak neveríš, tak uvidíš, ako rýchlo ti z pc vyťahám fotky ako si každý deň čúraš do plienok
Ok nech sa paci ked pridem domov poslem ti svoju IP adresu a mozes zacat tahat ty hacker rad si to kuknem len nezabudni, ze aj ty mas svoju IP
Stačí vedieť ako si ju skryť... ale tomu by si nerozumel ... potom pošli, veď uvidíme....
nepozastavujem sa nad tvojou podpriemernou inteligenciou, ja ti napisem, ze sa hackne pc a ty to precitas ako hacknut antivir, vrat sa do skolky... asi ta nekojili, ked si bol maly
"Jeho zabezpečenie sa dá obísť troma príkazmi cez príkazový riadok a hned je daný počítač hacknutý"
jeho teda si myslse esetu a je hacknuty ale antivirus neriesi bezpecnost voci hackerom
boze tie tvoje pripomienky o kojeni teba potom asi nekojili asi mas z toho depky...
» pocitace.sme.sk/c/4372200/cina-...
» pocitace.sme.sk/c/4370520/virus...
» pocitace.sme.sk/c/4369073/novy-...