Rád by som chcel vedieť, ako vložiť vír na web. Vytvoril som si vlastný vírus a teraz ho chcem vložiť na svoj web. Rád by som chcel vedieť, ako to urobiť. No a aby toho nebolo málo, chcem vedieť, ako spraviť aj to, aby sa vírus sám stiahol do PC bez toho,
počkaj, ono sa to dá nazvať vírusom pokiaľ si to nenaprogramoval tak, že to funguje bez užívateľovho vedomia?
lebo si pamätám, že bratranec keď začal programuvanie študovať tak nám spomínal, že vírus nevie zrobic lebo nevie spraviť program, ktorý by fungoval bez toho aby sme o tom vedeli čižee by to nebol vírus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. Otvor správcu zariadení
3. Nájdi svoju sieťovú kartu
4. Pravé myšítko --> zakázať
5. Už nikdy sa nepripoj na internet
Či si len taký talentovaný?
lebo si pamätám, že bratranec keď začal programuvanie študovať tak nám spomínal, že vírus nevie zrobic lebo nevie spraviť program, ktorý by fungoval bez toho aby sme o tom vedeli čižee by to nebol vírus.
"Vytvoril som si vlastný vírus a teraz ho chcem vložiť na svoj web. Rád by som chcel vedieť, ako to urobiť. "
kľúčové slovo: oxymoron.
vygoogli si definíciu.