v nedelu sme isli vlakom z lucenca do presova do skoly skamaratkjkou..v kosicaich zvykneme stat asi tak dvadsat ninut . boli sme v kupecku ja a kamoska, potm si kunam prisadla jedna baba a kecali sme spolu. a potm prisisel este jeden chlapec a
ked sa ti takewto daco stane mas to nahlasit. Revizor je totizto zotpovedny za ten vagon. Takze asi tak, mala si to pri vystupe nahlasit tam nie je o com rec.
Hulakanie ti nepomoze. Ci ty by si sa nechala mlatit? bOL TO CHLAPEC? Ci len tak vyzeral? Co ste mu jednu nejebli? Vsak vas bolo viac. Ste ho tam mali dojebat. Ci ides cakat na princa vysloboditela? Trosku porozmyslaj. ked ti niekto da facku teda tvojej kamoske tak ma ma ona zopakovat utok. lebo to je totiz to fyzicke napadnutie co je trestny cin. Mali ste voalt okamzite policiu nie je o com riesit. Takze za to vlak nemoze ...
@2 tak ale ber ohlad na to ze oni sa bali.ja by som si asi tiez nezacala do niekoho sak by som skoncila este horsie nez s fackou...co keby mal zbran alebo co to su dost nebezpecni jedinci
@4 vsetko je to o tom co keby. A co keby mali prave dievcata zbran? On bol sam oni dve. ako by to mohlo skoncit. vsak keby sa do neho putili tak by si ani nepipol. - ale nasilie k tomu nepomoze. Ale keby tak volali hned policiu sa stavim, ze ten chlapec by sa od strachu aj posral.
Nahlasili to? Nenahlasili. Braveli to len rtevizorovi, revizor je za ten vagon zotpovedny! Dispecing na zel. stanici funguje.
Takze tam ohlad nie je. napisal som viacero moznosti s ktorych ani jednu neviuzili!
Aha no jasné. "Haló, haló, polícia, som vo vlaku, tuto so mnou v kupé č. 20 sedí jeden chlapec v bielom tričku, ktorý práve prijebal mojej kamarátke. Nemôžte s tým prosím niečo urobiť?
A detto dispečing. Ako by ho identifikovali? Jediná možnosť bol revízor, ktorý bol totálne neschopný. A začať si? No to som fakt zvedavá.
Vlakmi cetuje kopa železničiarov, ktorí nie sú v službe a že ste to vyhúkli na nejakého sprievodcu, ktorý chudáčik len cestoval domov, ani sa nečudujem, že vám nepomohol. A železničná polícia je na každej stanici, hocikedy ich vidíš behať po nástupišti a v Prešove ich je tiež dosť.
Že sa vám to stalo vo vlaku, to nie je dôležité. Debila môžeš stretnúť hocikde. Železnice nemôžu žiadať psychologický profil každého cetujúceho, aby podobným prípadom zabránili.
No ty v tom máš trocha hokej ... Tak mali sa biť či volať políciu?
Inak už si počul o tom, že muži majú lepšie vyvinuté svalstvo a všetko okolo toho na takéto veci?
Podľa mňa tým, že by sa išli biť s ním by to len zhoršili ... A ak by ho náhodou aj nejak spacifikovali tak by to chvíľu trvalo a za ten čas toho mohli nemálo utŕžiť ...
no...napr. taky ja...keby som nedajboze vlepil dievcatu...a dane dievca by bolo s kamaratkou...a bol by som taky debil, ze by som nemal problem sa pobit s dievcatami tak...by som NEMAL problem zbit tie 2 dievcata...pokial by nevazili kazda po 80kg a nechodili kazdy druhy den do fitka...
ale vo vseobecnosti sa riadim pravidlom ze: zenu ani kvetom neudries, ked tak, tak kvetinacom...
Na kazdej stanici je zeleznicna policia, stacilo nabehnut a ohlasit to. Za druhe kedze ludia su kkti tak mam so sebou zbran a radim to kazdemu normalnemu cloveku, svet nie je ruzovy a za to, ze niekto je nekonfliktny neznamena, ze mu niekto iny neprijebe (alebo nieco horsie).
@10 ja v tom hokej nemam. iba ak by si ho mal ty. Ja som pisal mozne veci. co mali spravit. za to, ze ty mas iba jeden napad ktori by si mohol pouzit ...... napisal som to blbo to uznam, ale bud to alebo to. kedze ten chlapec nebol chlapec ale bol chlap tak to mohli nahlasit policii. to je nad slnko jasne.
@13 ty chodievas vlakom? ja chodim cez tyzden do skoly vlakom a zatial vsetko co sa stalo tak zeleznicna policia len pozrela a maximalne sa zmohla na nejaku pokutu a kaslali dalej na to...
ked som cital co sa ti stalo tak som sa fakt nasral,v akej dobe to zijeme?takemu smrada by som mlatil kym by negrcal krv,poucenie je ze baby by nemali chodit sami treba mat pri sebe nejakeho chlapa lebo tieto typy si na seberovneho nedovolia na to su moc dosraty.a urcite zacni trenovat nejaku sebaobranu to by ti v tomto pripade urcite pomohlo,kopanec medzi nohy a kolenacku do ksichtu!
Inac ale je tisic moznosti jak by sa to dalo vyriesit. Zeleznicna policia, sprievodca, vlakveduci. Plakat na nete ze vlaky ta nasrali je tak trosku dost malo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Hulakanie ti nepomoze. Ci ty by si sa nechala mlatit? bOL TO CHLAPEC? Ci len tak vyzeral? Co ste mu jednu nejebli? Vsak vas bolo viac. Ste ho tam mali dojebat. Ci ides cakat na princa vysloboditela? Trosku porozmyslaj. ked ti niekto da facku teda tvojej kamoske tak ma ma ona zopakovat utok. lebo to je totiz to fyzicke napadnutie co je trestny cin. Mali ste voalt okamzite policiu nie je o com riesit. Takze za to vlak nemoze ...
ale davam za pravdu
Nahlasili to? Nenahlasili. Braveli to len rtevizorovi, revizor je za ten vagon zotpovedny! Dispecing na zel. stanici funguje.
Takze tam ohlad nie je. napisal som viacero moznosti s ktorych ani jednu neviuzili!
A detto dispečing. Ako by ho identifikovali? Jediná možnosť bol revízor, ktorý bol totálne neschopný. A začať si? No to som fakt zvedavá.
Že sa vám to stalo vo vlaku, to nie je dôležité. Debila môžeš stretnúť hocikde. Železnice nemôžu žiadať psychologický profil každého cetujúceho, aby podobným prípadom zabránili.
No ty v tom máš trocha hokej ... Tak mali sa biť či volať políciu?
Inak už si počul o tom, že muži majú lepšie vyvinuté svalstvo a všetko okolo toho na takéto veci?
Podľa mňa tým, že by sa išli biť s ním by to len zhoršili ... A ak by ho náhodou aj nejak spacifikovali tak by to chvíľu trvalo a za ten čas toho mohli nemálo utŕžiť ...
ale vo vseobecnosti sa riadim pravidlom ze: zenu ani kvetom neudries, ked tak, tak kvetinacom...
Hm, ty si tak prudko proti násiliu, že by si niekoho násilného domlátil až kým by negrcal krv, no fajn
"Pane, on dal pred chvíľou facku mojej kamarátke, zbite ho poriadne"
tak najdu sa taki co take prilezitosti vyhladavaju =D
Hej, tak pomôžme sadistickým pánom z vlaku ...
ale ktovie ci dotycna neprovokovala
To je jedno, násilný pán si aj tak čo-to užije s násilným mladíkom ...
ja dufam ze si so mnou uzije nejaka fajn cestujuca
KAMARATKA MALA POUZIT TECHNIKU KOPU DO VAJEC