my vlastnime aj keramicky otvarac listov a odkedy som si nim kvalitne prerezala brusko palca tak verim, ze tieto srandy su fakt ostre! (aj vy zvyknete palcom chodit po plochach, o ktorych si myslite, ze su tupe?
my sme mali doma normalne noze a vzdy boli tupe ..a nasi raz kupili keramicke a ja som s tym krajala skoro som si oddrbala prst ..mega ostree a krv mi tiekla asi 5 minut ale krv je fajn
@greyness ale veď ja som nepovedala, že je na nich niečo zlé.
ani obyč taniere, z ktorých všetci jedia, nepokladám za zlé. a predsa jedávam z drevených misiek.
je mi to sympatickejšie a viac mi takto chutí. :happy:
@elemia taky spominany ananasik by mozno celkom vrcal na teba ! ^__^
uh a ako je nedobra ? tak ale zase teoreticky aj vyroba dreveneho nacinia je nedobra, lebo niecim sa to vystruhat musi a predpokladam, ze to "struhadlo" bude z ocele a ta je tiez skodlivinkova na vyrobu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a by som rada sa dostala do štádia niekedy, že nebudem musieť nič, okrem dreveným náčiní využívať. :happy:
vlastním, a je to porovnatelne tj. ani horsie ani lepsie
ani obyč taniere, z ktorých všetci jedia, nepokladám za zlé. a predsa jedávam z drevených misiek.
je mi to sympatickejšie a viac mi takto chutí. :happy:
rozmýšľala som nad kúpou keramického. ale ich výroba je nedobrá pre životné prostredie. tak mám dilemu...
uh a ako je nedobra ? tak ale zase teoreticky aj vyroba dreveneho nacinia je nedobra, lebo niecim sa to vystruhat musi a predpokladam, ze to "struhadlo" bude z ocele a ta je tiez skodlivinkova na vyrobu.