momentalne som nieco medzi .. chcela by som ich mat dlhsie, ale pracujem skor na tom, aby boli kvalitnejsie ... takze sa postupne zbavujem extra poskodenych vlasov ... ale s dlzkou som v podstate aj celkom spokojna ... som rozmyslala aj nad kratsimi skor ... neviem
a ta prekliata univerzalna rychlost rastu 1cm za mesiac ma niciiii ale fakt, preco niekomu nemozu narast 10 za mesiac? mohla by som menit uces podla nalady!
už ich mám príšerne dlhé, kvôli tomu, že ste mi radili nestrihať sa ale po stužkovici idú dole tak 3cm kvôli končekom a dám si ombre. a bodka. ale také u kaderníčky, nie home-made a la vyperoxidovaná polka hlavy
Rastú mi veľmi dlho a skromne povedané sú dosť kvalitné, takže udržujú seba sa. Akurát si strihám ofinu a krátku stranu pravidelne.
Plánujem teraz štyri-päť rokov nechať rásť do dĺžky a potom ísť na úplne kratulinký účes, nech už nemám rozdiel medzi vyholeným bokom, a potom znova pestovať
s kvalitou, hustotou a farbou som spokojná, v podstate aj s dĺžkou, ale chcem ešte dlhšie, tak ich pestujem, keď mám ale poštiepené končeky, tak sa dám trošku ostrihať,a potom mám zase pol roka pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a chcem ich mať proste dlhé
Plánujem teraz štyri-päť rokov nechať rásť do dĺžky a potom ísť na úplne kratulinký účes, nech už nemám rozdiel medzi vyholeným bokom, a potom znova pestovať