Ahojte, hladame s priatelov byt na prenajom a nasli sme pekny byt v Ruzinove - Vlcie Hrdlo - neni som z Bratislavy ale bolo mi povedane ze byt je mimo Slovnaftu a vedla nejakeho parku, chcem sa spytat, či niekto ma skusenost s touto lokalitou...dakujem
vlcie hrdlo je hned vedla slovnaftu. samy smrad, auta a ranne zapchy. okrem toho mas vedla rameno maleho dunaja cize milion komarov : ) zavisi kde presne vo vlcom hrdle. samo o sebe to je mala lokalita ale nezije sa tam najlepsie. ak je to ten panelak jediny velky vedla internatov tak to sa mas na co tesit
stacila mi cesta 87 z Petrzalky do Vrakune...clovek by bol povedal ze to co beha po Vrakuni je uz dost, ale ked vo vlcom hrdle nastupia dvaja spoluobcania tmavsej pleti a chlap zacne po zenskej vrieskat a opakovane kricat na cely bus ze ju zabije, ona mu zacne kricat ze uz rok a pol zanho slape a dostava z toho tolko ze akurat na suchy chleba...ludia zozadu autobusu sa museli zacat premiestnovat dopredu kym sa vodic spamatal natolko ze konecne na nich zavolal dispecing...no nechcela by som to zazivat pravidelne za bieleho dna tam bezne slape niekolko kusov...ale proti gustu ziaden disputant
a nechapem preco je to sucast ruzinova, clovek by si povedal ze jee ruzinov, ale s ruzinovom to nema nic spolocne
a este budes aj rasistka ked budes chodit 87 pretoze akonahle sa vodic po asi troch minutach neustaleho kriku konecne ozval nech su ticho, tak este ta tyrana zena sa ozvala ze co on im ide hovorit gadzom rasista zato ze su cierni
@husky praveze cenovo normalny ako ostatne byty, len je novy a dobre zariadeny
ale preto som sem pisala, lebo o tejto lokalite som pocula prvy krat, dakujem za info vsetkym
mame este 1 vybraty, ktory sa nachadza na Suhvezdnej ulici v Ruzinove.
Presne toto co pise @lenuli v @4 sa nam stalo raz v nocaku...a to teda s chlapom som sa nezvykla bat ale vtedy mi stacilo. Nevies co taka existencia vytiahne, ci zbran, ci noz...no proste Vlcie Hrdlo never more. A stacilo mi aj Podunajskych a Vrakune. Som teraz na opacnom konci mesta a som uplne spoko.
Dakujem vam velmi pekne za info, ako som pisala nie som z BA a preto som radsej sem napisala kedze som o tejto "vychytenej lokalite ! (ako pisali v realitke)" nic nepocula, obhliadku som velmi rychlo zrusila a ostala som teda pri Ruzinove, este raz dakujem moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vlcie Hrdlo nie je zrovna idealne na celorocne byvanie, ale tak nehovorim ze sa to neda...len je to o kompromisoch...a chodeni domov za svetla
a nechapem preco je to sucast ruzinova, clovek by si povedal ze jee ruzinov, ale s ruzinovom to nema nic spolocne
ale preto som sem pisala, lebo o tejto lokalite som pocula prvy krat, dakujem za info vsetkym
mame este 1 vybraty, ktory sa nachadza na Suhvezdnej ulici v Ruzinove.
preboha