Vôbec mi nechce ist zapnut notebook! prosím pomoc!
Vôbec mi.nechce ist zapnúť notebook idem zapnúť a po asi 5 sekund sa sám vypne. Znovu zapnem a zas sa vypne.
V batérií nie je problém lebo ho vždy mám v zastrcke a je tam ten problém s bateriou ze: Zapojené, NEnabija sa. Zvážte výmenu batérie.
Ale to je t
moze to byt hocico ale skor HW jak SW ... mozno hdd, alebo ram, tazko povedat ... odnes do servisu ne ... moj este ide kurna, aj ked boot time sa mi zahadne zvysil asi z 1,20 na cca 4-5 min ... tiez netusim preco mu jebe, no teraz bez neho nemozem byt ... po semestri odnesiem do serv.
vyber batériu, a skus zapnuť ak nie tak potom jedine servis
ale dopredu ti vravím, že pokial je to základná doska si nahraný., taktiež ak to je grafika. Možno to bude v RAMke to by sa ti oplatilo vymeniť. Alebo je zlý adaptér, To zistíš podla toho či po pripojení svieti kontrolka napájania a ak ti svieti aj kontrolka disku, chod do servisu.
@pragnostick vybral som batériu, bol tam okolo dajaký fakt krehký kov ktorý bol pokryveny. Trochu som s nik pomikal aj keď som ho ešte viac zkryvil a dám batériu naspäť a hádaj! IDEEEEEE!!!!
@qwedsayxc Tú batériu tam radšej ani nedávaj ... a ked to bude robiť šarapatu nadalej, chod do servis. Príd k nám do Trnavy do Heso-Com , spravím ti cenu
keď si blb a nikdy si ho nevyberal zo siete a batériu si nevyberal, keď už si ho nevyberal zo siete, tak sis odpiekol nabíjací obvod a možno máš jablko a to si pojebal, už keď si si ho kúpil...
@qwedsayxc alebo vieš čo? daj si gainer a neseď pred počítačom... či to je tak, že gainer chceš na to, aby si mohol namiesto poctivého bodybuildingu vysedávať pred počítačom?
JEBO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale dopredu ti vravím, že pokial je to základná doska si nahraný., taktiež ak to je grafika. Možno to bude v RAMke to by sa ti oplatilo vymeniť. Alebo je zlý adaptér, To zistíš podla toho či po pripojení svieti kontrolka napájania a ak ti svieti aj kontrolka disku, chod do servisu.
@qwedsayxc alebo vieš čo? daj si gainer a neseď pred počítačom... či to je tak, že gainer chceš na to, aby si mohol namiesto poctivého bodybuildingu vysedávať pred počítačom?
JEBO