Nazdar, potreboval by som od Vás odpoveď na otázku. Neviete aké sú najbežnejšie otázky z konštrukcie a údržby motorových vozidiel ? Čo sa policajti naviac pýtajú. Dik za všetky odpoveďe.
Netusim ja som robil zaroven aj motorku a len kyvli rukou, ze kto robi aj motorku ten pravdepodobne vie. Tak som rovno siel odjazid motorku a potom auto
no u nás sa pýtali len také veci, aké môžeš mať poškodenie skiel, stieračov, pneumatík, pásov, aké kvapaliny sú v aute a iba takéto základné,, nič ťažké
tuším niečo z popisu funkcie motora, povinné súčasti automobilu a ešte kolesá možno...a prvú pomoc sa zvyknú, že čo by si robil keby si bol účastník dopr. nehody
kvapaliny v aute, otvoríš si kufor a popíšeš, kde čo je, ďalej svetlá, brzdový systém, výfukový systém, všeobecná konštrukcia vozidla, kontrola auta pred jezdou a to je asi vše
aké doklady máš mať pri sebe, čo je v povinnej výbave, čo je to spojka, vraj sa ťa môže opýtať, kde si skontroluješ olej, alebo doleješ vodu do ostrekovačov.. ale mňa sa nič nepýtali, len vyplnili tú kolonku na otázku, že som prešla.
je to rôzne každý chce počuť niečo iné a každý k tomu pristupuje zvlášť, záleží od povahy a nálady skúšajúceho. Niekedy sa ťa opýta na čo je koleso inokedy ti dá vymenovať z čoho z akých hlavných častí sa skladá auto. Funkciu spojky. Formy poškodenia napríklad čelného skla. Poruchy svetiel. Ako kedy.
ja som robila vodičák koncom roku 2011a nič sa nás nepýtali ale inštruktor hovoril že od 2012 by sa mali pýtať už a ich sa pýtali čosi o motore a o tom čo treba robiž ked hrozí nebezpečenstvo (toto ževybrať reflexnú vestu, výstražný trojuholník....)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
good luck